KOCATAŞ Boya Yapı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Çanakkale KOCATAŞ Boya Yapı

KOCATAŞ Boya Yapı, Çanakkale şehrinde faaliyet gösteren bir boya ve yapı malzemeleri satış mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektördeki deneyimi ve kaliteli ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

KOCATAŞ Boya Yapı, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Geniş ürün yelpazesi ve uzman kadrosu ile sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

KOCATAŞ Boya Yapı, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Uygun fiyat politikası
KOCATAŞ Boya Yapı'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez KOCATAŞ Boya Yapı Yorumlar - 1

user260391

Çanakkale KOCATAŞ Boya Yapı Boyacı oldukça profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. İşlerini zamanında ve düzgün bir şekilde yapıyorlar. Çalışanlar da oldukça saygılı ve işlerinde uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ağustos 2024
Thomas Sobieroy

Thomas Sobieroy

Çok memnun kaldım. Dükkanımızda iyi bir iş yaptılar. İster duvara alçı koymak ister boyalamak ister de rutubet zararı tamir etmek her zaman kaliteli bir iş yaptılar.

2020:09:28 17:58:29
Veli Erden

Veli Erden

Evimi boyattım. İşcilikleri temizdi. KaliteliydiDökmeden taşirmadan titiz işcilik sergilediler.Baska ustalar gibi pencerelerde taşma olmadi. Ufak delikleri kapadılar . Cok memnun kaldim

2021:06:09 11:26:37
Özgür Akbulut

Özgür Akbulut

Evimi boya yaptırdım. Birkaç tadilat yapılması gereken yerlerde vardı. 2 kişilerdi çok nazik ve işçilikleri titiz,kaliteliydi. Güvenilir insanlar. işlerini tertemiz yaptılar. Çanakkalede böyle güvenilir insanlar bulmak çok güzel.

2021:05:01 09:54:08
Mesut ÖZCAN

Mesut ÖZCAN

Kalite raslantı değil tercihtir ...

2020:10:21 10:38:31
İlyas Battal

İlyas Battal

2020:10:29 19:49:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı