Grand City Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çanakkale Grand City Pansiyon

Çanakkale Grand City Pansiyon, şehrin merkezinde konforlu ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunan bir işletmedir. Misafirlerine ev konforunda bir ortam sunmayı hedefleyen pansiyon, tarihi ve turistik yerlere kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Grand City Pansiyon, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Deneyimli ve güler yüzlü personeli ile misafirlerini ağırlayan pansiyon, temiz ve konforlu odalarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Tek kişilik oda fiyatı: 150 TL
  • Çift kişilik oda fiyatı: 250 TL
  • Aile odası fiyatı: 350 TL

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Kahvaltı hizmeti
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Çanakkale'yi ziyaret eden herkes için Grand City Pansiyon, konforlu ve ekonomik bir konaklama seçeneği sunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilir ve rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Grand City Pansiyon Yorumlar - 1

user260201

Çanakkale Grand City Pansiyon Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi ve konum da çok merkeziydi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

8 Ağustos 2024
Linus

Linus

Mülteci kampı seyahati yapmak isteyenler için ideal. Çarşaflar pis, yatak altı öldürülen örümcekler, ve yuvaları. Sabah vakti uyanıp ortak tuvalet kullanan tahminen işe giden genç bireyler. Odada wc banyo yok ortak. Rezervasyon dışı verilen oda. Öngörülemeyen olumsuz yanlarıydı. Lokasyon fena deil. Binanın dışı temiz içi tersi. Havasız.. aynı fiyata başka alternatifler bakılabilir

2023:06:08 17:51:32
yiğit tosun

yiğit tosun

Çarsaflar temiz degildi. En üst kat tuvaletler ortakti, tuvaletlerde temiz degildi. Geri odemesiz rezervasyon yapmadan once bir kere daha dusunulmeli.

2023:06:08 17:41:12
Arzu KAZAN

Arzu KAZAN

Eski bir bina, asansörü yok. Engelli, yaşlı bireyler için bu durum büyük dezavantaj.Hizmet güzel, güleryüzlü insanlar tarafından karşılandık. Odalar eski ama temiz ve düzenliydi. Bir iki günlük seyahatlerinizde gönül rahatlığıyla kalabileceğiniz bir pansiyon. Konumu çok iyi, her yere yakın, hemen merkezde. Fiyatı da iyi olması gerektiği gibiydi. Biz çift kişilik odaya gecelik 350 tl ödedik.

2022:07:17 18:12:21
Özlem Öztürk

Özlem Öztürk

Odaya çok kötü bir sigara kokusu sinmiş. Yatakları aşırı rahatsız edici. Oda fazla küçük, klozeti bozuktu. Uzun yol sonrası mecburiyetten kalınmış oldu. Biraz daha temizliğe dikkat edilse bir gece kalınabilir bir yer en fazla

2022:09:11 09:02:50
Habip KAZAN

Habip KAZAN

Çanakkale merkezde bulunan pansiyon. 2 tip oda konsepti bulunuyor. İlki apart tipi 2 oda + banyodan oluşan 1+1 konsepti. İkincisi tek oda. Odalarda klima bulunmuyor. Vantilatör koyulmuş. Temizlik konusunda sıkıntı yok. Odada bir takım fiziki problemler mevcuttu. Duş başlığını takacak aparat kırıktı, priz duvardan çıkıyordu, yastıkların ek kılıfı yoktu vs. bunlar haricinde iyiydi 👍

2022:07:11 22:45:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı