otel güleç

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Çanakkale Otel Güleç

Çanakkale Otel Güleç, şehrin merkezinde konumlanmış, konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otelimiz, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Çanakkale Otel Güleç, 1995 yılında ailemiz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana misafirlerimize kaliteli hizmet sunmayı ilke edinerek, sürekli kendimizi geliştirmekteyiz.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Kahvaltı dahil ve yarım pansiyon konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Sezon ve özel günlerde fiyatlarımızda değişiklik olabilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda olması
  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
Çanakkale Otel Güleç'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odalarımız, merkezi konumumuz, uygun fiyat politikamız ve misafirlerimize sunduğumuz kaliteli hizmet ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez otel güleç Yorumlar - 1

user260199

Çanakkale otel güleç, konumu ve temizliği ile oldukça memnun kaldığım bir otel oldu. Personelin ilgisi de oldukça iyiydi. Odalar geniş ve konforluydu. Kahvaltı da oldukça çeşitli ve lezzetliydi. Tek olumsuz yanı ise biraz gürültülü olmasıydı. Genel olarak güzel bir konaklama deneyimi yaşadım.

8 Ağustos 2024
Erhan Karagöz

Erhan Karagöz

Küçük bir yer ama temiz hijyenik güvenilir iciniz rahat şekilde gidebilir siniz

2023:11:10 16:05:06
Gamze Kutoğlu

Gamze Kutoğlu

Odaya sinen sigara kokusundan sabaha kadar uyuyamadik.. Berbatti. Lutfedip sıvı sabun bile koymamislar, bardak altligina bi sabun yerlestirmisler. Saka gibi. Asla onermem.

2023:04:22 19:40:06
Handem Elif Öztürk

Handem Elif Öztürk

Telefonla rezervasyon yapıp 2 ayrı oda istememize rağmen yerimizi ayırmamışlar gidince şok yaşadık, dakikalarca bekledik ve resepsiyondaki görevlinin üslubu çok kabaydı neredeyse kovacak sandık. Odalar rutubetten kokuyor ve kir içinde mecburiyetten 1 gece zor dayandık onda da gecenin 3’ünde oteli koşarak terk ettik! Kavga gürültü kıyamet içeride kimlerin kaldığı belirsiz, hijyen ve huzur arayan normal bir insansanız tercih etmeyin mağdur olmayın bizim gibi.

2022:06:14 19:41:18
OzguR Nisanci

OzguR Nisanci

Böyle vasat bir otel vasat bir işletme olmaz bence denetlenmiyor bu otel aile oteli değil bölgede inşaatta çalışan işciler bu otelde kalıyor size hazırlanmış olarak verdikleri odanın yatagının içinden kıl çıkıyor tuvaletleri kokuyor temiz değil bence parasını asla haketmiyor biraz fazla para ödeyip başka otelde kalınabilir burası tercih edilmemeli bir daha asla kalmam

2022:09:24 13:43:29
Alican Tutal

Alican Tutal

İlgi alaka ile olsun odanın temizliği ile olsun gerçekten rahatça konaklanabilir. O fiyatın içine kahvaltı dahil hizmet verilmesi de ekstra güzel. İşim gereği haftada en az 4 gün 3 gece konaklama yaparım farklı şehirlerde 1er gece olarak. Bundan sonra Çanakkale de yer sabit 👍

2021:11:11 05:50:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı