Çanakkale 17 Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çanakkale 17 Pansiyon

Çanakkale 17 Pansiyon, Çanakkale şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunan bir işletmedir. Şehrin merkezinde bulunan pansiyon, tarihi ve turistik yerlere kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Çanakkale 17 Pansiyon, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Yılların verdiği deneyim ve güvenle, her geçen gün daha da gelişerek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezona göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ücreti oda fiyatına dahildir.
  • Öğle ve akşam yemeği için ekstra ücret talep edilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Tarihi ve turistik yerlere kolay erişim imkanı
  • Temiz ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Çanakkale 17 Pansiyon, sunduğu kaliteli hizmet, uygun fiyat politikası ve merkezi konumuyla tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunmayı hedefleyen pansiyon, unutulmaz bir Çanakkale deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Çanakkale 17 Pansiyon Yorumlar - 1

user260189

Çanakkale 17 Pansiyon gerçekten harika bir konaklama deneyimi sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel çok yardımsever ve güleryüzlü. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca konumu da çok merkezi, çevresinde birçok restoran ve mağaza bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ağustos 2024
İbrahim Calisir

İbrahim Calisir

Biz suit kısmında kaldık herşey yerindeydi 4-5 kişilik ailenin kalabileceği şekilde ayarlanmış biz çok memnun kaldık. Aile için tercih edilebilir güzel bir deneyimdi merkezde olduğu için her yere çok yakın ve temizdi her şey için teşekkür ederiz.

2023:10:15 14:43:29
Pınar Güner

Pınar Güner

Kimseye tavsiye etmiyorum. Nedenine gelirsek Çanakkale gibi sürekli turizm olduğu bir yerde bu kadar merkezi bir konumda olan pansiyonda maalesef odalar berbattı. Banyoda duşa kabin yok. Duşa tutturacaginiz aparat yok.dolayısıyla kapı çürümüş, tuvalet kağıdı ve mekanizması yok iki yatağın ortasında sacları çürümüş bütün gece çalışmaya uğraşan bir buzdolabı. Toptan bir felaket ....

2023:08:06 20:05:40
Burak Erensayın

Burak Erensayın

Odalar çok temiz ve rahat. Ailemle güzel bir tatil geçirdik. Her yere yürüme mesafesinde. Çok rahat ettik. Herkese tavsiye ederiz.

2023:08:29 16:12:02
Serkan özbaş

Serkan özbaş

Çanakkalenin en merkezi yerinde çok güzel konumda feribotlara aynali carsiya ve kordona çok yakın ayrıca temiz pırıl pırıl bir aile işletmesi tek sorun ihtiyar huysuz işletme sahibi😀 onun dışında çok keyifli bir konaklama yaptım harika bir yer tavsiye ederim şiddetle

2023:08:09 18:07:26
İbrahim Ezer

İbrahim Ezer

Çanakkale merkezde çok güzel bir apart dairede kaldık.. aile olduğumuz için odalar gayet genişti. Fiyat konusunda da arkadaşlar yardımcı oldular ve klimasız kamu misafirhanelerine göre çok çok memnun kaldık

2023:07:10 12:22:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı