Artur Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çanakkale Artur Otel

Çanakkale şehrinde bulunan Artur Otel, konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Artur Otel, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, Çanakkale'nin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumuyla da tercih edilmektedir.

Fiyat Politikası

Artur Otel, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Otelin fiyatları, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu ve huzurlu ortam
  • Çanakkale'nin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konum
  • Uygun fiyat seçenekleri
Artur Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Artur Otel Yorumlar - 1

user260187

Çanakkale Artur Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
G. C.

G. C.

Herşey çok güzeldi. Taa ki otelden ayrıldıktan 1 saat sonra resepsiyondan aranıp ‘ oda temizlenirken havluları bulamadık , acaba biyere mi kaldırdınız’ diye aranana kadar . Kırıcı bir tutum , ben işim gereği neredeyse Tüm Türkiye’de konaklamış biriyim , sizin havlunuzu ne yapayım . Yinede yıldızlardan puan kırmadım . Otel temiz çalışanlar ilgili konum şahane , şehirin göbeğinda ama sakin bir tesis.O An’a kadar herşey çok güzeldi. Yinede puan kırmadım ,

2024:01:16 17:34:54
SALİHA ÇIĞ

SALİHA ÇIĞ

Otel Çanakkale'nin tam merkezinde feribot iskelesinin Karşısında . Çalışanlar kibar ve ilgili. Benim hassas olduğum konu özellikle oda temizliği idi gayet memnun kaldık. Olumsuz olarak söyleyebileceğim iki kişilik oda olmasına rağmen şampuanın ve duş jelinin tek kişilik olması ve odada bulunan çay kahve ikramı için kulplu fincan yerine sadece su bardağı konulması. Otelin altındaki mado'yu da onlar işletiyor. Dolayısıyla Otel kahvaltıyı Mado'da açık büfe olarak sunuyor . Mükemmel bir kahvaltıydı.Biz memnun kaldık tekrar geldiğimizde tercih edeceğimiz Otel burası olacaktır.

2023:11:17 09:09:03
mevlüt Tunca

mevlüt Tunca

1 günlük Çanakkale gezimizde kaldığım bir otel çalışanlar alakalı odalar küçük ama temiz. Konumu guzel. Kahvaltı güzel. Yalnız iki kişinin rezervasyon yaptırdığı bir odaya neden tek kişilik malzeme bırakıyorlar anlamis değilim. Odaya bıraktıkları havlunun yırtık olmasındada ayrı bir saçmalık.

2023:10:31 02:22:03
Murat B

Murat B

Konum olarak çok güzel bir yerde, odalar yenilenmiş ve temizliği güzel fakat işletme kalitesi yerlerde, çalışanların yersiz samimiyeti, sizi Kadıköy, Basmanenin ara sokaklarında bir pansiyonda hissettiriyor. Kahvaltısı çok kötü otopark sıkıntılı. Ayrıca 2500tl gecelik fiyatı ile Çanakkale Hiltondan 400tl pahalı ama Hilton hizmetinin %10unu alamıyorsunuz

2023:10:16 19:20:01
Ayhan Sert

Ayhan Sert

Arkadaşlar abartmıyorum bu fiyat aralığında bu sınıfta bu kadar iyi hizmet veren bir işletme görmedim.daha önce türkiyenin bir çok bölgesinde oteller de konakladım inanın burası çok iyi neden diyeceksiniz civarda aynı fiyata aynı sınıfta oteller var fakat o otelleride gezdim müşteri yorumlarına bakarak burayı tercih ettim içeri girdiğiniz andan itibaren premium müşteri hizmeti görüyorsunuz temizlik gayet iyi odaların ses yalıtımı çok iyi banyo tuvalet mükemmel yataklar çok rahat kahvaltısı ürünler hem doğal hem taze ve sıcak atistirmalıklar olsun çay kahve doğal limonata çok memnun kaldım bu kadar iyi olacağını beklemiyordum ellerine sağlık konumu tam olarak iskele meydanı çarşıya yürüme mesafesi bir daha ki gezimde tek tercih edeceğim yer

2023:11:16 15:07:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı