Hotel Limani

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çanakkale Hotel Limani

Hotel Limani, Çanakkale şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehrin merkezinde bulunan otelimiz, misafirlerine eşsiz bir deniz manzarası ve modern olanaklar sunmaktadır.

Tarihçe

Hotel Limani, 2005 yılında açılmış olup, o günden beri misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Deneyimli ve güler yüzlü personeli ile konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Deniz manzaralı odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Hotel Limani, şehrin merkezindeki konumu, deniz manzaralı odaları ve kaliteli hizmet anlayışı ile Çanakkale'de tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Hotel Limani Yorumlar - 1

user260145

Çanakkale Hotel Limani Konaklama harika bir deneyimdi. Otelin konumu mükemmel, odalar temiz ve konforlu, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
Sevcan UZUN

Sevcan UZUN

Konum temizlik manzara hizmet gayet güzel kahvaltısı serpme ve tatmin edici tek negatif yani gece saatlerinde aşağıdan gürültü geliyor olmasıydı. Fiyatı da gayet uygundu.

2024:01:20 19:53:32
Av. Emre (advo)

Av. Emre (advo)

odalar temiz, yeterli. Deniz manzarası için ayrıca fiyat alınması kötü. Resepsiyon ve lokanta hizmeti iyi. konumu çok iyi. Fiyat uygun.

2024:01:22 10:55:38
OĞUZ BERBER

OĞUZ BERBER

Odalar normal standartlardan ufak su ısıtıcısı (kahve çay vb. ) yok pencereler dar, gürültü konumdan dolayı çok fazla kendi barıda olduğundan dolayı...Temizlik iyi minibar çalışmıyor duşakabin normalden dar .. Kahvaltı standart daha iyilirini daha ucuz ücrette tecrübe etmiştik objektif olarak

2023:10:30 10:09:18
Gözde Karabuğa

Gözde Karabuğa

Hotel liman çalışanlarına çok teşekkür ederim. Çok ilgili alakalı personele sahipler. Hamileyim yumurta nasıl yicem falan diye eşimle konuşurken garson sanırım duydu hemen farklı birsey getireyim ne isterseniz gibi şeyler söyledi şaşırdım gerçekten. Daha sonra çay servisinde size açık doldurayım dedi. Bu kadar ilgili bir personel şaşırtıcı.. çok teşekkürler aşırı mutlu ayrıldım..

2023:10:07 08:48:00
BUKA 35.5

BUKA 35.5

07.08.23 de giriş yaptım. Yeri çok iyi ve resepsiyondaki arkadaş çok düzgün ve ilgili. Kendine ait 200 mt mesafede otoparklarının olması ve kalan müşteriye ücretsiz olması çok güzel ve iyi bir durum. Kafesi çok güzel. Personel güler yüzlü. Oda temiz ve rakam olarak üzmüyor. Bir sonraki gelişlerimde kalmak isterim. Oda tercihinize göre. Ben ara oda seçtim. Gürültü istemediğim için. Ama yeterli. Otelden çıkışta karşıda yeme içme yerleri var. Her anlamda güzel geldi. Kendi adıma beğendim.

2023:08:07 18:33:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı