Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çanakkale Kepez Otel

Kepez Otel, Çanakkale şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı aratmayacak bir ortam sunmayı hedefleyen otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Kepez Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, yıllar içinde sürekli olarak yenilenerek ve geliştirilerek konuklarına daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Konuklarımıza erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezinde konum
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Kepez Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Şehir merkezindeki konumu sayesinde şehri keşfetmek için ideal bir konaklama noktasıdır. Ayrıca modern ve konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve misafirperver personeli ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez KEPEZ OTEL Yorumlar - 1

user260135

Çanakkale Kepez Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin konumu da çok güzel, şehir merkezine yakın olması da büyük bir avantaj. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
Hasan ÖZHAN

Hasan ÖZHAN

2 gecelik konaklamamız oldu, odalar ufak ama kullanışlı, çalışanları gayet samimi ve ilgili, kahvaltısı yeterli düzeyde.İlk girişte odamızda duş başlığı bozuktu, söyledik anında gelip değiştirdiler.Resepsiyondaki abi için millet suratsız demiş, gayet ilgili alakalı, bize bir sürü tavsiyeler veren bir abimizdiKısacası biz memnun kaldık.Bir daha bu bölgeye gelirsek kalır mıyız diye sorarsanız, mutlaka kalırızFiyatlar uygun performans fiyata göre bir tık daha iyi denecek bir yer

2023:08:06 07:25:15
talha kul

talha kul

Motosiklet ile Türkiye turumun son şehri olan Çanakkale de otel bulamadığım için yakın çevreden bu oteli buldum. Konum olarak iyi. Yorum ve oda fotolarına bakarak tercih ettim. Fakat tam bir hayalkirikligi. Fotolardaki oda ile alakası yok. Odada mini buzdolabı yok, su ısıtıcı vs. yok. Otel sabunu şampuanı yok. Sabun ve şampuanlar doldurma. Yoldan gelen müşteriye ikram su bile yok odada. Otel diye tercih ettim fakat pansiyondan farkı yok. Ucuz da değil üstelik. Bu bahsettiğim odaya 700 lira ödedim tek gece için. Kahvaltısı idare eder. Sallama çay ile kahvaltı ne kadar iyi olabilir siz karar verin artık!

2023:09:07 00:34:01
Rahşan Duman

Rahşan Duman

Mükemmel kahvaltı, sıcacık hamur işleri ve el yapımı ürünleri ve güleryüzlü personeli ile harika bir tatil geçirdik. Otelin hizmeti lezzetleri konumu ve temizliği gayet yerinde ve yeterliydi. Çalışanların ilgi ve alakasıda oldukça iyiydi. Çanakkale de kısa vadede konaklama yapabileceğiniz bir yer olarak öneririm.

2023:08:06 07:54:27
Efe Cingözler

Efe Cingözler

Canakkale gezimiz sirasinda Agustos 2023’te ailecek konakladık.Yorumların Kurbanı olduk, otele girişimizden itibaren bize selam bile vermeyen otel yöneticisi ve işletmecisi Bülent Bey bize 2 gün boyunca hoşgeldiniz günaydin güle güle bile demedi.İşletmeciliği ve hizmeti çok kötüydü.Kahvaltısı, tabakları birkaç zeytin domates ve yumurtanın yanında hazır bir paket balın streç filmle tabaga konulmuştu.Kettle da kendimiz ısıttığımız su ile poşet çay yaptık.Odalar bakımsız ve kötüydü.Kısaca tek iyi tarafı terasının deniz görüyo olması olan hizmet, konfor ve kahvaltısı cok kötü olan bu oteli asla tavsiye etmem.

2023:08:24 15:42:13
oğuzhan aydın

oğuzhan aydın

Merhaba,Gezi için Çanakkale'ye geldiğimizde 2 gece Kepez Butik Otel'de konakladık. Otelin işletmecileri çok tatlı ve güler yüzlü insanlardı. Sadece otelle değil Çanakkale ile ilgili bir sorunuz olduğunda da içtenlikle yardım ediyorlar. Sanırım aile işletmesi olduğu için otel, ev rahatlığını hissettiriyor. Oda ve tuvalet temizdi. Çarşafların ve yastık kılıflarının yeni yıkanmış olduğu kokularından belli oluyordu. Otelin en sevdiğim yanı, boğaz manzaralı terasındaki açık büfe kahvaltısı oldu. Ürünler taze, tatları ve sunumları gayet güzeldi. Hatta 2. gün otelde değil de bize önerilen yerde kahvaltı yaptığımız için pişman olduk. Konum olarak ise merkeze arabayla 10-15 dk uzaklıkta. Gece ses ve gürültü olmuyor. Curcunadan uzak bir şekilde konaklayabiliyorsunuz.

2023:08:07 12:13:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı