The Abies

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çanakkale The Abies Otel

The Abies, Çanakkale şehrinde bulunan lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otelimiz, modern tasarımı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

The Abies, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otelimiz, konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sürekli olarak kendini yenilemekte ve geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, konuklarına uygun fiyatlarla lüks konaklama imkanı sunmaktadır. Fiyatlarımız, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu ve geniş odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Spa ve fitness merkezi
  • Ücretsiz otopark imkanı
The Abies otelini tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi yaşamak, şehrin merkezine yakın bir konumda konaklamak ve profesyonel hizmet almak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez The Abies Yorumlar - 1

user260111

Çanakkale The Abies Konaklama harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok güzeldi, odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
selen dumlu

selen dumlu

Şu an burdayım. Gerçekten çöm otelde kaldım, ama bh kadar az beklenti ile gelip bu kadar memnun kaldığım yerler çok az olmustır. Girişte sizi inanılmaz cana yakın bir abla karşılıyor , sahibi de çok mutevazi çok kibar bir genç. Geldiğimiz ilk andan itibaren her an güleryüzleri ile her konuda yardımcı oldular. Odalar harika , çok çok zevkli, çok güzel dekore edilmiş , minik detaylar kalbinizi çalıyor. Kahvaltısı gayet yeterli, aynı evimizdeki gibi hissettik. Bebeğimize park yatak istemiştik hazırlamışlar tertemiz yatak çarşaflar… yani demem o ki Çanakkale ye geldiyseniz bu sımsıcak yerde kalmadan gitmeyin cpk teşekkür ederiz :)

2024:01:23 16:09:56
Serra Nur Gürgil

Serra Nur Gürgil

Gittiğim yerlere genel olarak üşendiğim için çok az yorum yapan bir insan olarak bu otele çok büyük bir hevesle yorum yapmaya geldim.Konumu merkezde, her yere yakın. Karşısında otopark var ücreti makul. Otelin içi inanılmaz güzeldi, dekorasyon için çok ciddi emek ve para harcanmış belli ki ve çok çok güzel olmuş. Çok sıcak samimi bir ortamı vardı. Baştan aşağı her ayrıntıya özenildiği çok belliydi.Odaya bayıldım. Tertemiz ve yine çok güzel döşenmişti. Eşyalar yepyeni ve şıktı. Odadaki ikramlar ücretsizdi. Ama temizliğine özel bir başlık açmak istiyorum. Gerçekten hayatımda gördüğüm en temiz oteldi. Her yer pırıl pırıldı. Nevresimler mis gibi kokuyordu, havlular tertemizdi. İlk defa bir otelde tuvaleti ve duşu kullanırken tiksinmeden rahatlıkla kullanabildim. Havludan tutun sabuna ve şampuana kadar her ürün çok kaliteliydi. Şampuan ve duş jeli organikti. Daha önce hep bir otel ne kadar temiz olabilir ki derdim ama burayı gördükten sonra demek ki olabiliyormuş dedim. 2 yaşında bebeğim için park yatak getirdiler, park yataklar kaldığım diğer otellerde genelde rezil ve pis haldeydi. Burda sanki yeni alınmış da ilk biz kullanacak gibiydik. Bebek için özel yastık çarşaf battaniye getirdiler ve hepsi mis gibi kokuyordu.İşletenler çok ilgiliydi. Çanakkalede kalacaksanız hiç boşuna başka yere bakmayın. Gönülden tavsiye ediyorum.

2023:11:16 14:55:16
Alp Ergenekon

Alp Ergenekon

Çanakkaleye İzmir'den iş seyehati sebebiyle eşimle birlikte gittik.Çanakkaleye gitmeden önce internet üzerinden biraz baktığımda , özellik Abies otelin misafirlerinin temizlik konusunda çok iyi yorumlar beni etkiledi. Hafta içi iki gece otelde kaldık. Temizlik , Konfor, Sessizlik ve odanın dizaynı çok başarılı.Evinizdeki temizlik ve konforu aynen yaşıyorsunuz.Otelde bizimle ilgilenen personel gayet kibar ve işini severek yapan insanlar olduğu net olarak anlaşılıyordu.Özellikle Kürşat bey in misafir perverliği bizleri çok memnun ettiğini samimiyetle ifade etek isterim. Fiyat performans olarak çok başarılı.Bundan sonraki Çanakkale seyehatlerimiz' de konaklama yerimiz belli .... Abies

2023:12:20 19:38:30
Emine Sarıbaş

Emine Sarıbaş

İnce bir zevkle her köşeşi detayları tasarlanmış tertemiz bir otel. Temizlik olarak içimiz çok rahat etti. Banyo tertemizdi. Banyodaki sabunların kalitesi havluların temizliği çok iyiydi. Geridönüşüm için gösterilen hassasiyet taktiri hakediyor. Tekrar gelsek kesinlikle kalmak isteyeceğim bir otel. Karşısında otopark var . Otelde kaldığınız için otopark ücreti daha uyguna geliyor.

2023:12:12 21:03:11
Z M

Z M

Temizlik takıntısı olan biri olarak titizlikle araştırıp gittiğimiz bu otelden fazlasıyla memnun kaldık. Yorumları okuduğumuzda bu kadar olabilir mi dedik. Evet olabiliyormuş. Otelin temizliğini, miss gibi sabun kokusunu, organik temizlik ürünlerini, taze ürünlerden oluşan miss gibi kahvaltısını, her sabah fırından tazecik alınan simitini, kızarmış ekmeğini zaten anlatmayla bitiremeyiz gidin ve kendiniz deneyimleyiniz. İşletme sahibi beyefendi ve personelleri son derece güler yüzlü ve hizmet odaklıydı. Sizi müşteri gibi değil de misafirleri gibi görüyorlar.Burası tam merkezde. Her yeri gece gündüz yürüyerek gezebildik.Fazlasıyla kalite kokan ,doğa dostu çevreye duyarlılığından dolayı TÜRKÇEV'den "Yeşil Anahtar Ödüllü" bu mekanı tercih etmekten asla pişmanlık duymacaksınız..Bize de bu deneyimi yaşattıkları için tekrar teşekkür ederiz...

2023:11:18 15:00:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı