Ayberk Pansiyon-Çanakkale Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Ayberk Pansiyon-Çanakkale Pansiyon

Ayberk Pansiyon, Çanakkale şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Ayberk Pansiyon, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezona göre değişiklik göstermektedir.
  • Kahvaltı ücreti oda fiyatına dahildir.
  • Ekstra yatak talepleri için ek ücret alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Denize sadece 100 metre mesafede bulunmaktadır.
  • Tüm odalarda klima, mini buzdolabı ve balkon bulunmaktadır.
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.
  • Otel bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur.
Ayberk Pansiyon'u tercih etmeniz için en önemli sebeplerden biri, şehir merkezine yakın olması ve denize olan yakınlığıdır. Ayrıca, temiz ve konforlu odaları ile misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Ayberk Pansiyon-Çanakkale Pansiyon Yorumlar - 1

user260088

Çanakkale Ayberk Pansiyon'da konakladım ve çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca konumu da çok merkeziydi, her yere kolayca ulaşabildik. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ağustos 2024
Manisali 45

Manisali 45

Gördügüm en igrenc pansiyon burasiydi,tuvaletler igrenc ve küflü odalar pis,koyduklari sampuan bile pislik icinde,akliniz varsa biraz fazla ödeyin ama burda kalmayin. Bir gece konaklamak icin gelmistik hic dinlenemedik kokudan uyuyamadik bile.

2023:07:27 03:08:37
Çağrı Dalyan

Çağrı Dalyan

Çanakkale merkezinde, iskeleye yürüyerek gidilebilecek şekilde yaklaşık 1 km mesafede, günümüz koşullarına göre uygun fiyatlı pansiyon. Temizlik seviyesi iyiydi, bakım seviyesi iyiydi. Tek yönlü dar bir sokakta olmasına rağmen araç park yeri sorunu yaşamadık. Vantilatör ya da klima yok. Oda serindi ancak sıcak günlerde sorun yaşanabilir.

2023:07:19 08:33:16
Furkan Yıldız

Furkan Yıldız

Odada şampuan sıvı sabun terlik vs yok halı bile yok sadece kuru bi yatak ayrıca aşırı derecede ses var uykum ağır olmasına rağmen gece 3 kere uyandım ucuz diye tercih ettim size tavsiyem 3 kuruş fazla verin benim düştüğüm hataya düşmeyin.

2023:05:30 13:54:43
Neslihan Yakupcebioglu

Neslihan Yakupcebioglu

Bir yıldızı bile hakketmeyen bir pansiyon. Fiyat olarak uygun olması insanları harabede yatıracağınız anlamına gelmez. Kalmayı düşünüpde fiyatından dolayı tercih edecekler için yazıyorum bu yorumu, lütfen 400 tl daha fazla verin insanı şartlarda rahatça dinlenin. Ben hayatımda bu kadar pis bir oda görmedim. Lütfen işinizi daha özenli yapın.

2023:05:22 05:50:04
Ezgi Büşra Yilmaz

Ezgi Büşra Yilmaz

Merkeze yakınlığı şahane sıkıntı yok bizim ile ilgilenem beyfendi süper ötesi ilgili ve güler yüzlüydü çok teşekkürler kendisine ama odalar gerçekten temiz değildi 5 kişi kaldık ve hepimizin görüşü bu yönde sırf temiz olmamasından dolayı tercih etmeyiz sabunluklar dahi bozuktu birde gece misafirler çok sesliydi kapıları bir çok kez vurdular ve koridorda bağırarak sohbet ettiler buna müdahale ve uyarı gelmesini beklerdim yetkili kişiden çünkü 1 buçuk yaşındaki bebeğim korkarak uyandı sayelerinde.. fiyat olarak ise çok uygun

2023:04:24 07:01:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı