Venüs Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çanakkale Venüs Pansiyon

Çanakkale Venüs Pansiyon, şehrin merkezinde konforlu ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunan bir işletmedir. Misafirlerine ev konforunda bir ortam sunmayı hedefleyen pansiyon, tarihi ve turistik yerlere kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Çanakkale Venüs Pansiyon, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Deneyimli ve güler yüzlü personeli ile misafirlerini ağırlayan pansiyon, temiz ve düzenli odalarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Çanakkale Venüs Pansiyon, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Konaklama ücretleri, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı fiyat bilgisi için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Temiz ve düzenli odalar
  • Güler yüzlü ve yardımsever personel
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Konforlu ve ev ortamında konaklama imkanı
Çanakkale'yi ziyaret eden herkesin rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşaması için Çanakkale Venüs Pansiyon, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Venüs Pansiyon Yorumlar - 1

user260080

Çanakkale Venüs Pansiyon'da konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi ve konum olarak da şehir merkezine yakın olması büyük bir avantajdı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir pansiyon.

8 Ağustos 2024
Burak AK

Burak AK

Çanakkale bölgesinde Aile ile gidilebilecek fiyatı gayet uygun tek pansiyon budur. Boşuna başka yerleri aramayın ben aradım gidip gördüm sonuç negatif :) Odaları gayet sıcak. Ses gürültü yok. Yaz için klima mevcut. Sürekli sıcak su hazır. Dediğim gibi tam bir fiyat performans yeri. Tabi daha lüx yer ararsanız daha pahalı yerleri tercih edin. Ne kadar ekmek o kadar köfte ;)

2024:01:20 09:26:01
Eren KIRDAR

Eren KIRDAR

Merkeze çok yakın ve otopark sorunu yok. Ets turda oda özelliklerinde yazmadığı halde odada mini buzdolabı vardı ve dairede 2 oda olup (çocuk için ayrı oda) ikisinde de klima vardı. Eksi olarak ise banyosu çok küçük, duşa kabin veya duş perdesi yok (klozet ıslanıyor duş alınca) ve gider az çekiyor, banyoda su birikiyordu fakat bunlar ufacık şeyler olduğu için konaklamamızdan biz çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:08:26 19:42:46
Cüneyt Efe ÖZAR

Cüneyt Efe ÖZAR

Aile ile kalınacak güvenli bir tesis.Çok temiz, oda temizlik kokuyor gerçekten ve fiyat performans. Merkezdeki oteller filan çok kalabalık sokaklarını beğenmedim. Oteller daha pahalı fakat ucuz duruyordu ve güven de vermiyordu. İyi olanlar da vardı elbette fiyatıları daha yüksek..Huzur, sakinlik arayan varsa merkeze yakın yer olarak burayı tercih edebilirler. Klima, buz dolabı ve balkon var. Araç park sorunu yok. Lokasyon sayfiye yeri cok ferah ve market, kahvaltı vs her şeye yakın. Bir daha gelirsem tekrar Venüse tercih edebilirim.

2023:08:12 18:57:26
Ebru Saltik

Ebru Saltik

Merkeze biraz uzaklık dışında diğer her şey çok iyi.oda ve yataklar temiz,klima buzdolabı tv havlu mevcut.fiyat da makulYatakları geniş. Kullanmadım ama koridorda gördüm bebekler icin beşik bile düşünülmüş

2023:08:04 21:35:22
nmsrt

nmsrt

2023 Ağustos sonu 4 kişi 3 oda 1600₺/gece fiyatıOdalar geniş, temiz, merkeze yakın (20 dk. yürüme mesafesinde), wi-fi ücretsiz, kahvaltı yok. Balkon kapı kiliti de takılırsa tam puan. 105 numaralı oda. Teşekkürler güler yüzlü çalışanlara...

2023:09:01 07:52:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı