Leons Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Çanakkale Leons Hotel

Çanakkale şehrinde bulunan Leons Hotel, konforlu ve şık bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine huzurlu bir ortamda dinlenme imkanı sağlayan otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Leons Hotel, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, Çanakkale'nin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumuyla da tercih edilmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil veya dahil olmayan konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Merkezi konum
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Otopark imkanı
Leons Hotel, konforlu ve şık bir konaklama deneyimi sunarken, aynı zamanda Çanakkale'nin tarihi ve doğal güzelliklerine kolay erişim imkanı sağlamaktadır. Misafirlerimizin memnuniyeti ve rahatı bizim için ön plandadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Leons Hotel Yorumlar - 1

user260074

Çanakkale Leons Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
CANAN BAYDAR

CANAN BAYDAR

İskeleye yürüme mesafesinde ve bu otelin en güzel yanı.Odalar oldukça küçük, manzara yok pencereler yangın merdivenine bakıyor, yatak ve yastık rahat, banyo WC temiz, genel olarak oda çok temiz değil, odaların ses yalıtımı iyi değil, kahvaltı karın doyurmak için yeterli fakat ekstrası yok, personel Güler yüzlü yardımcı ve konuşkan.Fiyat performans olarak ortalamaya yakın bir otel.

2023:12:30 10:14:22
Özbuğ Yalçın

Özbuğ Yalçın

Öncelikle otelin konumu çok iyi, cadde üzerinde gezerken 5 dk da sahil yoluna varabiliyorsunuz. Ben bir gece kaldım fakat rezervasyon sürecinden odadan çıkışa kadar çok ilgili davrandılar. Ben de otelin yorumlarına göre otel bakan biriyim ve çok memnun kaldım. Odalar temizdi. Fiyatına göre büyüklüğü değişir tabiki. Ben çok memnun kaldım gelmenizi tavsiye ederim.

2023:11:06 06:43:53
Cihan Şahsuvaroğlu

Cihan Şahsuvaroğlu

Ortalamanın altında bir otel . Odadaki banyo çok kötü . En büyük sorun Oda girişleri birbirine çok yakın ve gece boyunca çok fazla gürültü oluyor 2 kat alttaki sesler bile çok fazla geliyordu .

2023:12:31 08:15:48
Kaan -

Kaan -

Gerçekten personelleri çok ilgili ve çözüm odaklı. Odalar temiz be düzenli. Otelin konumu gerçekten harika merkeze 2 dakika. Ailemle gelmiştim çok memnun kaldık. Bundan sonra leonstan şaşmam.

2024:01:02 21:40:50
Gamze Sarı

Gamze Sarı

7 yaşında kızımızla birlikte 2 gün konakladık. Otel yeri itibari ile çok merkezi bir konumda. Heryere yürüme mesafesinde. Çalışanlar oldukça güler yüzlü ve yardımseverler. Odamız yeterli büyüklükte, kullanışlı ve temizdi. Kahvaltısı da bence oldukça yeterli ve lezzetliydi. Kahvaltı için hazırlanan kek poğaça ve börekler için kızımın yorumu aynı ananeminkiler gibi 💕Kesinlikle tavsiye edilir ✌️

2023:08:17 15:13:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı