EVİM TROYA SUIT GUNLUK KIRALIK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Çanakkale EVİM TROYA SUIT GUNLUK KIRALIK

EVİM TROYA SUIT GUNLUK KIRALIK, Çanakkale şehrinde konforlu ve modern bir konaklama deneyimi sunan bir apart oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı ve konforu yaşatmayı hedefleyen işletme, Troya Antik Kenti'ne yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

EVİM TROYA SUIT GUNLUK KIRALIK, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

EVİM TROYA SUIT GUNLUK KIRALIK, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Günlük kiralık daire seçenekleri ile misafirlerin bütçesine uygun konaklama seçenekleri sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu daireler
  • Troya Antik Kenti'ne yakın konum
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
EVİM TROYA SUIT GUNLUK KIRALIK, Çanakkale ziyaretinizde evinizin konforunu aratmayacak bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Modern ve temiz daireleri, uygun fiyatları ve Troya Antik Kenti'ne yakınlığı ile tercih edilme sebepleri arasındadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez EVİM TROYA SUIT GUNLUK KIRALIK Yorumlar - 1

user260070

Çanakkale Evim Troya Suit gerçekten harika bir konaklama deneyimi sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel çok yardımsever ve güleryüzlü. Konum olarak da şehir merkezine yakın olması büyük bir avantaj. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

8 Ağustos 2024
Baran Baran

Baran Baran

Ailemle birlikte 3 gündür kalıyorum işletmenin ilgi ve alakası çok iyi, ayrıca odaları temiz ve bakımlı herhangi bir eksiği yok ve konum olarak şehrin her yerine yakın bir yerde sakin ve huzurlu bir yer ben memnun kaldım işletme sahibi ve personellerine teşekkür ederim

2023:07:14 21:18:21
Caner Demirören

Caner Demirören

Çanakkalede konakladigımız 5 günlük süre zarfında gercekten sorunsuz kaldıgımız yerdir odaları gayet temiz bakimli bulundugu konum olarak gercekten sessiz sakin bir muhitte tatilde sakinlik arayanlara kesinlikle tavsiye ederim ve bizleri girişte karşılıyan bayandan telefonla aradigimizda hemen yardimci olan sahibine cok cok tesekkur ederiz not (balkonlara ipten de olsa camaşırlik yaparsaniz seveniriz) 🙂🙂 hersey için tesekkürler evim troya suit

2023:07:01 07:51:33
Beauteous Car

Beauteous Car

1+0 daireyi 3 günlük 1550 TL'ye kiraladım. Tek olayı yatak olan bir oda için yatağın ortası tamamen çökmüş asla uyunmuyor belimiz boynumuz ağrı içinde kaldı yatak en ufak bir harekette aşırı gıcırdıyor. Banyoda duş başlığı hortumla yıkanıyor gibiydi. Tek iyi yanı konumuydu.

2023:01:03 13:12:16
ömer faruk altınova

ömer faruk altınova

Gerçekten gayet temizdi, ilgilenen arkadaş çok kibar, efendi biriydi. Eksi olarak klima mutfak yerine keşke yatak odasında olsaydı gece boyunca hamam gibiydi uyuyamadık

2022:08:21 12:06:48
Güleser Bedel

Güleser Bedel

Fiyat-performans olarak gayet yeterliydi. Koltuklar biraz kirli ona dikkat edimesi lazım. Nevresimi koltuğun üzerine serip öyle oturduk. Konum olarak denize çok yakın değil ama merkezde bir konumu var. Temizlik olarak da gayet yeterliydi. Biz memnun kaldık.

2022:08:22 07:46:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:30–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı