AskinArt Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Çanakkale AskinArt Hotel

AskinArt Hotel, Çanakkale şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı sunan otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

AskinArt Hotel, 2015 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, Çanakkale'nin tarihi ve kültürel mirasını ziyaret etmek isteyen konuklar için ideal bir konumdadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumu
  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
AskinArt Hotel, Çanakkale'de konaklama tercihi yapacak misafirler için mükemmel bir seçenektir. Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine kolayca ulaşılabilen otelimiz, konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerimizin memnuniyeti ve rahatı bizim için ön plandadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez AskinArt Hotel Yorumlar - 1

user260058

Çanakkale AskinArt Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
Prof. Dr. Ekrem Tufan

Prof. Dr. Ekrem Tufan

Bu otelin sahibi ve çalışanları çok cana yakın ve yardımsever. İnsan kendisini evinde gibi hissediyor. Bence Çanakkale dışından gelen dostlar için çok uygun bir otel. Şiddetle tavsiye ederim.

2023:11:27 07:45:01
Emre Src

Emre Src

Ne otel sahibini tanirim nede seyyah Tefoyu. Sadece selam baskan diyen tefonun takipçisiyim. Otel sahibi tefoyu misafir ediyor agirliyor arkadas bu devirde hala boyle dostluklar abi kardeslikler kaldimi diye dusunuyordum ki tefonun videosunu izleyince anladimki su devirde hala cok azda olsa boyle dostluklar kalmis. Otel sahibine burdan mesajim su. Durumunuz iyi oldugu halde sizde zerre kibir oldugununu hissetmedim. Sizin hakkinizda boyle bi yorum yapmak benim haddime degil ama gercekten ADAM GIBI ADAMSINIZ samimi cana yakin guleryuzlu gercekten allah sizi bu yoldan ayirmasin. Ustune ustluk birde tefonun yanina misafirlige gidip onu mutlu etmeniz harikasiniz yazacak cok sey var ama simdi google bune ya romanmi yaziyosun demesin 😂 diye cumlemi bitiriyorum RABBIM DOSTLUGUNUZU GULER YUZUNUZU VE EN ONEMLISI IYI INSAN FITRATINIZI DAIM EYLESIN sevgiyle kalin....

2023:10:08 06:27:03
Yona Vafa

Yona Vafa

Bu işletmenin müdürü çok cana yakın, tatil için her zaman buraya gelirim.Otel harika bir konumdaydı ve keyifli bir kahvaltı, lezzetli bir kek ve börek vardı ve kahvaltıyı servis eden bayan çok cana yakın ve güler yüzlüydü.

2023:09:30 08:53:29
Salih Canbek

Salih Canbek

Personelin ilgi alakası odaların genel alanların temizliği yiyecek içecek kalitesi herşey maksimum derecede iyiydi fiyat da böyle bir hizmete gayet uygundu sonuna kadar hakettikler bölgeye gelenlere bir turizmci olarak ciddi anlamda aşkın art oteli tavsiye ederim herşey için teşekkürler

2023:09:30 20:34:39
Olgun

Olgun

Çok güzel hizmet olanakları odaların temizliği ilgi ve alaka gerçekten muhteşemdi buraya gelen herkese mutlaka ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum otelin sahibi gerçekten çok cana yakın bir insandı fiyatları da gayet uygundu

2023:10:04 22:38:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı