DoubleTree by Hilton Canakkale

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çanakkale DoubleTree by Hilton Canakkale

DoubleTree by Hilton Canakkale, Çanakkale şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

DoubleTree by Hilton Canakkale, Hilton Worldwide tarafından işletilen bir oteldir. 2018 yılında hizmete açılan otel, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Otelin fiyat politikası, konaklama süresine, oda tipine ve rezervasyon tarihine göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak, otelde konaklama fiyatları diğer lüks otellere göre daha uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu ve lüks odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
DoubleTree by Hilton Canakkale, konforlu konaklama, yüksek kaliteli hizmetler ve şık tasarımıyla Çanakkale'de tercih edilmesi gereken bir oteldir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunan otel, iş seyahatleri, tatil ve özel etkinlikler için ideal bir konaklama seçeneğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez DoubleTree by Hilton Canakkale Yorumlar - 1

user260042

Çanakkale DoubleTree by Hilton Canakkale otelinde konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Ayrıca kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
ECE ONDER

ECE ONDER

Arkadaşlarla geldigimiz iki günlük tatilde burada konakladık, her şeyiyle mükemmel. Resepsiyondaki arkadaşların güleryüzülülüğü hizmet ve yemekler efsane. Spor salonunu spayı ve masajı kullandık her şey çok başarılıydı.

2024:01:20 15:41:32
Senay Sisman

Senay Sisman

Biz ailece Çanakkale'de konaklamaya gittiğimizde burayı tercih ettik. İyi ki de etmişiz. Bir kere resepsiyondan kat hizmetlerine kadar herkes çok güler yüzlü idi. Bu çok hoşumuza gitti. Havuzu çok büyük değil ama yine de yetiyor. Kahvaltısı gayet yeterli ve lezzetli idi. Ayrıca diğer öğünlerde yediğimiz ürünler de çok lezzetli idi. Biz oda kahvaltı kaldık. Ama arada diğer öğünlerde yediğimiz ürünler de hem çok lezzetli hem de çok hesaplıydı. Böyle olunca dışarıda yemeye ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu çok hoşumuza gitti. Otel dışarıdan gelen müşterilere de restaurant hizmeti veriyor. sahildeki yürüyüş yolunda gezerken bahçe kapısını açıp restaurant bölümüne geçebiliyorsunuz. Ama tabi ki her girenin üst katlardaki odalara erişimi mümkün değil. Asansör oda kartı ile çalışıyor. Tek olumsuz gördüğüm nokta bu sahil yolu bahçe kapısında güvenlik olmaması. Çünkü hemen yanı havuz. Bu yüzden güvenlik açısından havuza girerken biraz tedirgin oldum. Şayet ters bir durum ile karşılaşmadık ama bana biraz tuhaf geldi. Odaların temizliği de gayet iyiydi. Odalar her gün temizleniyor. Yani hijyen anlamında çok iyi. Hiltona yakışır bir biçimde. Tekrar Çanakkale'ye geldiğimizde kalmak istediğimiz tek adres...

2023:09:02 14:04:09
Evren Tan

Evren Tan

Toplantı ve yemek için gitmiştik. Tek kelime ile mükemmel bir otel. Personel güler yüzlü ve çok ilgili. Restaurant kısmındaki görevli Güçlü Bey gayet işinde profesyonel. Yani bir ricanız olduğunda kafanızı kaldırıp görevli personelin sizinle göz kontağı kurmasını beklemiyorsunuz. Personel sürekli sizi takip ediyor ve hemen ilgileniyor. Yemekler harika. Bu sayıda insana hizmet verip bu kadar kaliteli bir iş çıkarmak takdire şayan. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim. Toplantımızın olduğu gün gayet kalabalık bir düğün organizasyonu da vardı. Buna rağmen dışarıya çıkmamış olsak düğün olduğunu fark etmezdik. Otele giriş yaparken Güvenlik görevlileri Deniz Bey ve Emre Bey aşırı yoğunluk olmasına rağmen hiç bekletmediler. Aracımız için hemen bir park yeri gösterdiler ve içeriye kadar eşlik ettiler. Gayet naziklerdi. Her şey için teşekkürler.

2023:09:09 22:17:09
u y

u y

Konumu,denize yakınlığı,personelin ilgisi ve otelin genel temizliği çok iyi.Çanakkale’de ihtiyaç vardı ve çok iyi geldi.Çok da güzel bir North Shields açıldı tavsiye ederim.

2024:01:16 13:49:46
Aygün İrem Yavuz

Aygün İrem Yavuz

Çanakkale'de konaklamak için çok güzel bir seçenek oldu. Otelin konumu çok iyi yeni kordon da, etrafında 2 tane avm var herhangi bir ihtiyaç için yakında avm olması kolaylık sağlıyor. Hamidiye tabyasina çok yakın. Çanakkale merkeze de buradan yürüyerek gitmek oldukça kolay oluyor. Odalar temiz Eylem Hanım odamızı her gün pırıl pırıl yaptı. Resepsiyon, güvenlik, yemek kısmı ve kahve kısmındaki tüm çalışanlar yardımsever ve kibarlar. Otelde spor salonu, yüzme havuzu gibi bir çok seçenek mevcut. Kahvaltıda güzel seçenekler var ayrıca isterseniz ek bir ücrete tabi olmadan omlet yapilabiliyor. Öğlen ve akşam yemeği için de gelinebilir fiyatlar çok pahalı değil ama ucuz da değil. Hilton için normal fiyatlar. Yabancı konuk olarak İngiliz ve Asyalı turist turları vardı. Tüm ekibe teşekkür ederiz.

2023:09:12 06:48:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı