UDİ Suit Hotel Çanakkale

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

UDİ Suit Hotel Çanakkale

UDİ Suit Hotel Çanakkale, Çanakkale şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

UDİ Suit Hotel Çanakkale, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

UDİ Suit Hotel Çanakkale, konuklarına uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Oteldeki fiyatlar, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Lüks ve modern tasarımı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
UDİ Suit Hotel Çanakkale, şehrin merkezi konumunda olması ve sunduğu kaliteli hizmetler ile tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. Misafirlerine konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunan otel, iş veya turistik amaçlı seyahat eden herkes için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez UDİ Suit Hotel Çanakkale Yorumlar - 1

user260040

Çanakkale UDİ Suit Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin konumu da çok iyi, şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
Huseyin Gecdogan

Huseyin Gecdogan

Hiç beğenmedim. Elektrik kesildi. Oda soğuk tu. Kahvaltı yaptığımız yer buz gibiydi. İki gün kalacaktım ikinci gün başka otelde kaldım.

2024:01:14 10:52:43
Davut GÜZELER

Davut GÜZELER

Fiyat performans olarak son derece tatmin edici bir otel. Odalar ve içerideki eşyalar çarşaflar vs tertemizdi. Sabah kahvaltısı gayet tatmin edici. Olumsuz sayılabilecek tek konu sanayinin içerisinde denebilecek bir konumda olması ancak aracınız varsa buda hiçbir sorun teşkil etmeyecektir çünkü her yere ulaşım sorunsuz ve yakın. 3 yıldız otelden 7 yıldız performans aramayanlar için tercih sebebi olacaktır.

2023:08:23 17:26:05
Güngör İrdem

Güngör İrdem

Son zamanlarda en rahat uyuduğum otel oldu. İki gece kaldığım bu otelde odalar çok temiz ve düzenli. Yataklar çok rahat. Çalışanların ilgi ve alakaları çok iyi. Her zaman güleryüzlü ve sıcak ama asla laçka ya da lakayt bir şekilde değil. Kendinizi rahat hissediyorsunuz. Çok profesyonel işleyiş var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:08:11 08:21:37
Hikmet Öztürk

Hikmet Öztürk

Otelin konumu kötü, sanayinin içinde merkeze uzak, merkeze servis ile yani ufak bir arabayla götürüyorlar biz de gitmek için başvurduk ama muhatap bile olmadılar, otelde personel yetersiz, soru sormaya muhatap bulamadık, servis aracına binip merkeze gitmek istedik bizi araçtan indirdiler, özel misafirleri varmış onlar binecekmiş servise, özel misafir dediği de bizimle aynı turla gelen insanlar, bizi indirip onları bindirdiler araca. Personel yetersiz bu yüzden yemekte bekliyorsunuz, resepsiyonda bile soru soracak kimse olmuyor, iki kişi her işe koşturuyor sanırım koca otelde.

2023:09:08 15:41:06
Harun ŞAHIN

Harun ŞAHIN

Ailem ile 2 gün kaldım oda temizliği kahvaltı personelin güler yüzlü olması hepsi çok güzeldi udi ailesine çok teşekkür ederiz

2023:09:10 05:39:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı