Oytun Park Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çanakkale Oytun Park Hotel

Çanakkale Oytun Park Hotel, Çanakkale şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Oytun Park Hotel, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Oytun Park Hotel, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Misafirler, konaklama sürelerine ve tercih ettikleri oda tipine göre farklı fiyat seçenekleri arasından seçim yapabilirler.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Konforlu ve lüks odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Oytun Park Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilir, modern ve konforlu odalarda keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, otelin sunduğu restoran ve kafe hizmetleriyle lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Oytun Park Hotel Yorumlar - 1

user260034

Çanakkale Oytun Park Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok güzel, odalar temiz ve konforlu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
Huseyin Gecdogan

Huseyin Gecdogan

Oğlunu askere teslim etmeye geldim. 106 nolu odada kaldım. Otel harika. Yemin töreni'nde 20 gün sonra tekrar kalacağım. Herşey için teşekkür.

2024:01:14 10:34:45
Banu Maral

Banu Maral

14-17 Kasım tarihleri arasında arkadaşlarımızla birlikte konaklama yaptık.odalar çok güzel temiz ve ferah.kat hizmetleri çok başarılı.restorant personeli iyiydi.resepsiyon geliştirilmeli diye düşünüyorum bir resepsiyon şefi olarak.cunku bilgilendirme yeterli değildi.biz sorarsak cevap aldık bazı konularda.bellboy arkadaş resepsiyonun yanında müsait olarak bulunmasına rağmen cantalarimiza yardım etmedi.kucuk cocuklarimiz ve valizlerimizle kendi kendimize odamizi bulduk.bu oteli tercih etmemizin en önemli nedeni otoparkı olmasıydı. Giriş esnasında park ettik aracimizi ancak akşam dışarı çıkıp geri döndüğümüzde park yeri olmadığı istersek sokak arasına yada kaldırıma park edebilecegimiz söylendi.bunu kabul edemeyiz deyince Koray bey istersek paramızı alıp rezervasyonu iptal ettirebilecegimizi söyledi.yaklasimi çok kaba ve çözümden uzaktı.esim otel mudurudur yanımızdaki arkadaşımız satın alma mudur bir diğeri insan kaynakları muduruydu. Yani bu işi çok iyi bilen insanlarız.sonuc olarak kendi cabamizla yer bulduk.tek olumsuz nokta buydu diyebilirim. Genel.olarak memnun olarak ayrıldık.isletme sorumlusu bu yorumu okuyorsa eğer iletişim ve çözüm üretme konusunda personelini uyarmali diye düşünüyorum. Hersey için teşekkür ederiz

2023:11:22 08:04:26
Burak Baydemir

Burak Baydemir

Otel gayet güzel, çalışan arkadaşlar gayet yardımcı ve güler yüzlüler... Tek sıkıntılı konu otelin ve odanın gayet temiz olmasına rağmen banyo havlusunda arkalı önlü kocaman sarı ve siyah lekeler olmasıydı...

2024:01:02 07:47:16
Taner Ağarlı

Taner Ağarlı

Çanakkale de iş seyahati için bulunmuş bulunmaktayız otel güzel ama mutfak tarafında çalışan ramazan bey (aşcı) Nihal hanım umut bey(garson) güler yüzleri nezaketleri ve yaptıkları hizmet çok memnun edici onlara ayrı diğer çalışanlara ayrı teşekkür ediyorum.

2023:12:26 16:11:16
Mehmet Sarıbaş

Mehmet Sarıbaş

Otelin aşçısı Ramazan bey'e lezzetli yemeklerinden dolayı ve Garson olarak hizmet veren Nihal hanım ve Umut bey'e göstermiş oldukları Güleryüz ve hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum

2023:12:26 16:15:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı