CURA HOTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Çanakkale CURA HOTEL

Çanakkale CURA HOTEL, şehrin merkezinde konforlu ve modern bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine huzurlu bir ortamda dinlenme ve keşfetme fırsatı sunan otel, tarihi ve turistik yerlere kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Çanakkale CURA HOTEL, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, konuklarına evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Sezon ve rezervasyon durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Şehir merkezine yakın konum
Çanakkale CURA HOTEL, konforlu ve şık tasarımıyla dikkat çekerken, sunduğu kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir. Şehir merkezine yakın konumuyla da iş veya turistik amaçlı seyahat eden herkes için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez CURA HOTEL Yorumlar - 1

user260018

Çanakkale Cura Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
Gökçen Ural Özsan

Gökçen Ural Özsan

Havalimanına yakınlığı ile çok rahat edebileceğiniz bir yer.Sabah açık büfe kahvaltısı var seçenek sınırlı ama servis edilenler lezzetli.Odalar çok sıcaktı, iklimlendirme çalıştırmadan bile terledik 😅😅

2023:12:18 20:01:26
Yasin Karabudak

Yasin Karabudak

Otel çok iyi tasarlanmış, çalışanlar güleryüzlü, odalar çok temiz, kahvaltı da başarılı. Konumu da ne çok merkezde ne çok dışarıda olduğu için rahat park imkanı sağlıyor. Herkese tavsiye ederim. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

2023:10:29 07:02:18
Denizkızı

Denizkızı

Hem balayi hem iş icin gelmiş olmamıza rağmen konumu dışında sadece şehir içi oteli idi. 4 yıldız standartları içinde değildi.1 gün geç girmemize rağmen odamız hazır değildi odanın ışık anahtarları bağlı degildi gece geldigimizde odanin aydinlatmalarina ulasamadik karanlikta kaldık. 4 yıldızlı otel olmasina rağmen oda servisi saat 16.00 da açılıyormuş, odalarda bilgilendirme yetersizdi. Sabah kahvaltisı 10.30 a kadar ama saat 10.15 te kahvaltiyi kaldirdilar sanki daha baska birsey yiyemezmisiz gibi. Et sarkuteriler en az 3 gunluk idi nerden mi biliyorum eşim istanbulda 5 yıldızlı otelde cost contoroller olarak çalışıyor.Çalışanlar güler yüzlü idi ama tercübesizdi.

2023:09:21 07:37:40
Volkan Atabey

Volkan Atabey

Duş klozete çok yakın mutlaka kapı yapılmalı onun dışında odalar ve otel güzel otel sahibi yada işletmecisi yaşlı bir beyefendi var kibar bir insan. Otelden Memnun kaldım kahvaltıda iyiydi. Fiyat biraz daha uygun olsa daha iyi olurdu. 2. Günde kalırdık ama merkezdeki otellerin fiyatı da aynı olunca 2. Gün merkezde başka otele geçtik.

2023:09:08 11:50:27
Gaye ÜNVER

Gaye ÜNVER

Hafta sonu için arkadaşlarımızla gidip iki gece konakladık,her anlamda memnun kaldığımız bir deneyim oldu.Otel konumu,temizliği, konforu, çalışan personel kalitesi, samimiyeti,lezzetlikahvaltısı ile kesinlikle takdire şayan.Gönül rahatlığıyla gidilipkalınabilecek bir şehir oteli, samimiyetle tavsiye ediyorum.Tekrar geleceğiz, konuksever ekibe candan teşekkürler.

2023:10:29 09:21:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı