Kervansaray Hotel Çanakkale

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çanakkale Kervansaray Hotel

Çanakkale Kervansaray Hotel, Çanakkale şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmayı hedefleyen otel, şehrin tarihi ve turistik yerlerine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Çanakkale Kervansaray Hotel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine evlerindeki konforu sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına açık büfe kahvaltı da dahildir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Çanakkale Kervansaray Hotel'i tercih etmeniz durumunda, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfederken konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Misafir memnuniyetini ön planda tutan personelimiz, sizlere unutulmaz bir tatil vaat ediyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Kervansaray Hotel Çanakkale Yorumlar - 1

user260014

Çanakkale Kervansaray Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
Burak “SyruS” Guclu

Burak “SyruS” Guclu

Şehir merkezinde butik bir otel.Odalar temiz. Ancak gürültüden uyuyabilirseniz harika. Gürültü bitince binanın eskiliği nedeni ile gıcırtıdan ayrıca uyuyamıyorsuz. Kahvaltı malesef içler acısı idi. Tüm sıcaklar ( yumutta,pişi,sosis vs ) buz gibi servis edildi.Fiyatı nedeni ile göz ardı edebilirsiniz ancak kesinlikle çocuklu bir aile iseniz tavsiye etmiyorum.T

2023:11:12 12:21:43
Havva Erke

Havva Erke

Otelde 1 gece (cumartesi gecesi) konakladık. Otelin konumu tam merkezde, feribot iskelesinden inince ilk sağa giriyorsunuz yaklaşık 300 m ileride kalıyor. Bulunduğu yer barlar sokağı olarak geçiyor, ne olabilir ki diye düşünüyorsanız yabana atıyorsunuz demektir. Gece yaklaşık saat 4 e kadar abartmıyorum bangır bangır müzik sesleri geliyor. Sanki barların bir köşesinde eğleniyorlar siz de bir köşede uyumaya çalışıyorsunuz gibi. Ancak çok yorgunsanız ve kafayı koyduğunuzda uyuyabiliyorsanız sorun olmaz sizin için. Gelgelelim eski bir yapı olması itibariyle görüntü çok güzel ve odalar beklediğimden daha temiz. Oda yeterince büyük, temiz ve güzel. Kahvaltıyı da gayet yeterli buldum. Bu fiyata bu konumda ve böyle bir kahvaltı tam bir fiyat performanstır derim.

2023:10:03 08:36:32
Anıl Özgüç

Anıl Özgüç

İki gün kaldık, tarihi dokusu korunmuş bir binada ve çok güzel bir konumda iki güzel gün geçirdik. Meze ve et restoranı ve restoranın bulunduğu bahçe gerçekten çok güzeldi. Tek eleştirim odaya bırakılan havlular çok eskiydi ve yıkanmaktan yıpranmış ve rengi değişmişti. Bunun dışında her şey iyiydi, Çanakkale ziyaretleri için tavsiye ederiz.

2023:09:25 06:15:10
Blg cmbz

Blg cmbz

Otel otantik bir yapıya sahip ve tarih ile iç içe konaklama imkanı sunuyor.Konumu direk merkezdesiniz.Gezilebilecek her yere yürüme mesafesinde.Kahvaltısı da başarılı.Fiyat-fayda dengesini konuyan bir otel.Tavsiye ederim.

2023:10:22 07:42:56
Mesut Durmaz

Mesut Durmaz

Otel şehrin kalbinde tam kafe ve barların olduğu sokak eğlenmeyi seven gençler için Uygun biz ailecek 4 kişi Kaldık süit oda temizlik ve kahvaltı güzel tavsiye ederim 1800tl ödedik

2023:10:08 20:57:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı