Çanakkale Boğazkent Evim

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çanakkale Boğazkent Evim

Çanakkale Boğazkent Evim, Çanakkale şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir işletmedir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen bu tesis, şehrin merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Çanakkale Boğazkent Evim, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Sahipleri, konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Çanakkale Boğazkent Evim, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Fiyatlar, konaklama süresine ve odanın büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve modern odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
  • Kahvaltı servisi
Çanakkale Boğazkent Evim'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, şehir merkezine yakınlığı ve uygun fiyat politikasıyla misafirlerine keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Siz de Çanakkale'yi ziyaret ederken Çanakkale Boğazkent Evim'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Çanakkale Boğazkent Evim Yorumlar - 1

user260010

Çanakkale Boğazkent Evim Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Ağustos 2024
SELİM YOĞURTCU

SELİM YOĞURTCU

Çok güzel bir yer ilgi alakası çok iyi ben çok memlun kaldım. Evin konumu ve rahatlığı çok iyi, ses ve herhangi bir gürültüsü yok rahatlıkla ve çekinmeden kalabilirsiniz çok iyi yer sahipleri çok hoş kibar ve ilgililer. Tavsiye ederim.

2023:10:07 12:44:59
Ygt Özn

Ygt Özn

Oda temizlik konusunda mukemmel iyidi hersey tertemizdi isletme sahibi caner bey cok yardimci oldu konum olarak cok guzel yerde alt yol sahil kismi civarda market cok arac park sorunu yok binanin cevresi acik havadar ferah

2023:10:06 14:24:21
Saliha Şahin

Saliha Şahin

Gayet güzel ilgilenildi. Odam oldukca temizdi. Konum olarakta mükkemmel.Gönül rahatlıyla tercih edebilirsiniz.

2023:11:16 13:55:03
Mehmetcan Yıldırım

Mehmetcan Yıldırım

Odalar gayet temizdi. Hizmet de bi o kadar iyi. Caner beye de teşekkür ederim sağolsun epey ilgilendi.

2023:09:21 16:24:21
Gökhan Asiltürk

Gökhan Asiltürk

11 gün kaldım. Caner bey çok kibar ve yardımsever birisi. Her şey temiz ve mükemmeldi. Hava soğuktu ve ev gayet sıcaktı. Konumu çok güzel hemen yakınında otobüs durağı var. Karşısında bim ve şok market var. Yanında 7/24 tekel bayii var. Merkeze otobüsle 10 dakikada gidiyorsunuz. Denize çok yakın balkonda oturduğunuzda kokusunu alıyorsunuz :) apart tarzı bir yer. Sizin gibi günlük kalanlar ve senelik kalanlar var yani. Çoğunlukla öğrenci var gayet rahat yani ortamı. Ayrıca herkes hayvansever. Apartmanın önü kedi dolu hepsi de çok şımarık :) bir kaç eksi söylemek gerekirse; asansör mevcut değil. Benim kaldığım dairede tava veya tencere olmadığı için yemek ısıtmakta veya pişirmekte zorlandım. Yanınıza terliğinizi alın kartondan otel terliklerini tek sevmeyen ben olamam :) banyonun fotoğrafını kimse atmamış o yüzden eklemek istedim. Duşakabin yok fakat bir problem teşkil etmiyor yerler hemen kuruyor. Havlu,fön makinası, duş jeli ve şampuan ihtiyaçlarınız da evde mevcut.

2023:05:07 09:47:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı