Çanakkale Moonlight (Ay Isığı) Pansiyon Konaklama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Çanakkale Moonlight (Ay Işığı) Pansiyon Konaklama

Çanakkale Moonlight Pansiyon, Çanakkale şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir işletmedir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen pansiyonumuz, şehrin merkezinde yer almaktadır.

Tarihçe

Çanakkale Moonlight Pansiyon, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Deneyimli ve güler yüzlü personeli ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Çanakkale Moonlight Pansiyon, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Fiyatlarımız, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • Güler yüzlü ve yardımsever personel
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Konaklama paketlerinde kahvaltı hizmeti
Çanakkale Moonlight Pansiyon'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odalarımız, merkezi konumumuz, uygun fiyat politikamız ve misafirperver personelimiz ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlamak için buradayız. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Çanakkale Moonlight (Ay Isığı) Pansiyon Konaklama Yorumlar - 1

user260006

Çanakkale Moonlight Pansiyon gerçekten harika bir konaklama deneyimi sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel çok yardımsever ve güleryüzlü. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca konumu da çok merkezi, her yere kolayca ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ağustos 2024
Chatias Yazarov

Chatias Yazarov

Otel sorumlusu hanımefendi gayet güleryüzlü ve yardımsever. Temizlik normal üstü. Memnun etti. Bunlar otel halkında söyleyebileceğim tek olumlu noktalar.Şimdi gelelim can sıkıcı noktalara;Tek kişilik diye verdikleri oda adeta yarım kişilik. (202 numara) Afedersiniz köpek kulübesi daha geniştir. Banyo aşırı dar. Tuvalette klozete oturduğunuzda sığabilmeniz için kollarınızı lavabonun üzerine koyup klozete çapraz oturmanız gerekiyor. Şaka değil. Oda o kadar dar ki elbise dolabının kapısı açılmıyor. Yatağa değiyor. Yatağın yan tarafına girilmiyor. Hop diye alt taraftan atlamanız lazım. Bu arada duvarlar ayakkabı izi doluydu. Onu söylemeden geçemeyeceğim.Klima zaten varla yok arası ne ayar çekebiliyorsunuz ne kapatıp açabiliyorsunuz. Anca fişe asılacaksınız. Priz de inceden yerinden oynuyor.Şimdi gelelim bunları asıl daha rahatsız edici hale getiren kısma; bu oda tam 850 lira ve kahvaltı yok. Şaka gibi gerçekten. Buradan çıkıp aynı lokasyonda düzgün bir otele 100 lira ucuza geçtim. Odası da mis gibi geniş. Paşalar gibi de kahvaltısı var.Fiyat performans olarak berbat bir yer.Bugünün piyasasında en fazla 400 lira eder.Çevredeki otellere sormadan buradan rezervasyon yapmayın. Size garanti ediyorum. Çok çok daha iyi otelleri en en en az 10% daha ucuza kahvaltı dahil bulacaksınız. Ben buradaki yorumlara aldanıp görmeden rezervasyon yaptırdım. (Herhalde hayatlarında ilk defa otelde kalan bir kitle) Siz yapmayın.

2023:08:18 05:48:44
Yeşim Y.

Yeşim Y.

Her yere olan yakın konumuyla tercih edilebilecek bir oteldi ama ses gürültü anlamında önermiyorum. Temizlik konusunda zayıftı. Ve odada klima çalışmıyordu baya soğuktu gece.

2023:10:18 15:30:46
Ayhan Sert

Ayhan Sert

Acente aracılığıyla rezervasyon yaptırdim oda temizliği genel temizlik gayet iyi yanlız odalar biraz dar sahipleri çok anlayışlı ve güler yüzlü konum itibari ile barlar sokağının tam ortasında benim gibi çok ses gürültü sevmiyorsanız tercih etmeyin çünkü gece uyuyamassaniz 3 gece rezervasyon yaptırmıştım rahatsız olduğumu söyleyince sagolsunlar diğer iki gecenin parasını iade ettiler yani hic biryerde böyle bir anlayış empati görmedim bu davranış gerçekten örnek olmalı

2023:11:12 15:19:14
Yunus UNSAL

Yunus UNSAL

Konum tam merkezde çok güzel her yere yürüyerek gezebilirsiniz arabasız dolaştık 1 gece konakladık tam fiyat performans oteli barlar sokağında gece davul ile ortaya şenlik katıyor sesten dolayı uyuyamayabilirsiniz fazla gürültülü ama ben bunu bilerek gittim ses beni rahatsız etmiyor odaları çok fazla küçük pratik otel sahibi tatlı insanlar yardım etmek için ellerinden geleni yapıyorlar

2023:11:01 08:15:56
sevgi iletişim

sevgi iletişim

2 gecelik rezervasyon ile tutuğumuz ve son anda karar değiştirip ayrılmak zorunda kaldığımız şirin,merkezi konumda olan , Barış bey’in ikinci gece iptalimiz için biz teklif etmeden para iadesini yaptıkları kendisi ve eşi hanımefendinin işletmesi olan mütavazi bir konaklama yeri. Elbetteki başka sefer için tekrar hiç düşünmeden orayı tercih ederiz.

2023:08:13 09:31:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı