Nr1Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Çanakkale Nr1Pansiyon

Çanakkale Nr1Pansiyon, şehrin merkezinde konforlu ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunan bir işletmedir. Misafirlerine ev konforunda bir ortam sunmayı hedefleyen pansiyon, tarihi ve turistik yerlere kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Çanakkale Nr1Pansiyon, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Deneyimli ve güler yüzlü personeli ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları uygun ve rekabetçidir.
  • Kahvaltı ücretsiz olarak sunulmaktadır.
  • Sezon indirimleri ve kampanyalar düzenlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
Çanakkale Nr1Pansiyon'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odaları, uygun fiyatları, merkezi konumu ve güler yüzlü personeli ile misafirlerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Çanakkale'yi ziyaret eden herkesin rahatlıkla konaklayabileceği bir pansiyon olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Nr1Pansiyon Yorumlar - 1

user260002

Çanakkale Nr1Pansiyon gerçekten harika bir konaklama deneyimi sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel çok yardımsever ve güleryüzlü. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca konumu da çok merkezi, çevrede gezilecek birçok yer bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ağustos 2024
Ataberk Soydan

Ataberk Soydan

Öncelikle Ahmet abiye bize yardımcı olduğu için çok teşekkür etmek istiyorum. Öncesinde Çanakkale Günlük Kiralık ev adında rezervasyon yaptığımız yerde fazlası ile mağdur edildik rezervasyonumuz olmasına rağmen tam oraya giderken rezervasyonun iptal olduğunu ve hiç bir şekilde kapora istememişken kapora yüzünden iptal ettiler. Sonrasında internet üzerinden Nr 1 otel Ahmet abiye ulaştım kendisine düğünümüz olduğunu, biraz erken giriş yapmamız gerektiğini söyledim ve 15 dakika içinde odalarımızı hazır edip girişimizi yaptı. Ve 15 dakikada odaların her şeyi ter temizdi. Kendisine bize yardımcı olduğu için, her şeyimizle ilgilendiği için çok teşekkür ederim. Kesinlikle herkese bu temiz odalarda kalmasını öneriyorum.Samimiyeti için ayrıca teşekkür ederim.Kendisi biraz sert bakıyor yalnız ona göre 🙂

2023:10:14 09:42:28
Efecan Polat

Efecan Polat

Valla çanakkalde kendinizi eviniz gibi hissedeceğiniz sıcak şık ve daha iyi hizmet görebileceğiniz başka hotel bulamazsınız 5 yıldızlı otel kalitesinde çalışan da güler yüzlü biz çok beğendik kesinlikle tavsiye ederim

2023:12:06 07:30:06
Osman Talha Doğan

Osman Talha Doğan

Öncelikle diğer yorumlar kadar iyi bulduğumu söyleyemeyeceğim. Fiyatı gerçekten diğerlerine göre uygundu, merkeze yakındı. Konaklamadan önce video şeklinde oda seçenekleri atıldı ancak videoda seçtiğimiz çift kişilik oda terastan odaya çevrilmişti hiç ferah değildi, lavabosu neredeyse el sığmayacak kadar küçüktü, videoyu izlediğimizde bu ayrıntı belli olmuyordu bize böyle olduğu söylenmedi. Diğer odaları belki güzeldir ama kendi deneyimimiz için aynı şeyi söyleyemem. İşyeri sahibine tavsiyem bu odayı öncesinde bilgi vererek rezerve ederlerse daha doğru olur. Asansör olması bir diğer iyi tarafı. Sonuç olarak sadece gündüz gezip akşam gelip kafayı koyup uyumalık bir yer onun haricinde lobi vs yok, gününüzü otelde geçirebilecek pek bir fiziki ortam yok. Bunlara dikkat ederek rezervasyon yapın. Tekrar olsa aynı odada kalır mıyım, hayır.

2023:09:19 16:27:52
Ertuğrul Çil

Ertuğrul Çil

Nr1'i okuduğum yorumlar sonrasında tercih ettim ve gerçekten çok memnun kaldım,Hatay'dan geldim; işletme sahibi çok ilgiliydi,odalar çok temiz ve düzenliydi.Tekrar gelirim gönül rahatlığıyla kalırım,tavsiye ederim.

2023:12:30 10:48:07
Klarnet Taksimi

Klarnet Taksimi

Ben oteli ve ekibi başarılı buldum. Odam temizdi, personel ilgiliydi. Ne zaman yardım istesem ilgiyle cevaplandılar. Bir daha yolum düşse burayi tercih ederim

2023:11:27 17:13:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:00
  • Salı 10:00–23:00
  • Çarşamba 10:00–23:00
  • Perşembe 10:00–23:00
  • Cuma 10:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–23:00
  • Pazar 10:00–23:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı