Çanakkale CEVA Çilingir ve Elektronik Anahtarcılık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Çanakkale CEVA Çilingir ve Elektronik Anahtarcılık

Çanakkale CEVA Çilingir ve Elektronik Anahtarcılık, Çanakkale şehrinde hizmet veren güvenilir bir çilingir ve anahtarcılık firmasıdır. Müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, uzman kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Çanakkale CEVA Çilingir ve Elektronik Anahtarcılık, yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firma, sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir.

Fiyat Politikası

Çanakkale CEVA Çilingir ve Elektronik Anahtarcılık, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, hizmetin türüne ve gereksinimlere göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi almak için firmayla iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Çeşitli anahtar ve kilit çözümleri
  • Hızlı ve güvenilir servis
Çanakkale CEVA Çilingir ve Elektronik Anahtarcılık, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi çözümleri sunmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile her türlü anahtar ve kilit sorunlarınızda yanınızda olmaktan mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Çanakkale CEVA Çilingir ve Elektronik Anahtarcılık Yorumlar - 1

user259900

Çanakkale CEVA Çilingir ve Elektronik Anahtarcılık hizmetinden çok memnun kaldım. Çilingir hizmeti çok hızlı ve profesyonel bir şekilde verildi. Personel çok kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ağustos 2024
Doğan Atmaca

Doğan Atmaca

Çanakkale’de böyle bir hizmet pek mümkün değil . Eline sağlık 15 dkda geldi Pimapen kapısı zorlu bir iş olsa da yaptı halletti . Çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz.

2023:12:05 12:48:41
CAA CA

CAA CA

Yüksek puanlı ve herkesin memnun olmasından ötürü abiyi tercih ettim, sağolsun 20 dakika içinde geldi 5 dakika içinde sorunu halletti, öğrenci olduğumu belirtince yardımcı oldu , çok teşekkür ederim.

2023:11:01 15:30:48
emre polat

emre polat

Yasin bey işini gayet güzel ve temiz yapıyor. 30 dakika da ford tourneo aracıma yedek anahtarımı yaptı. Yedek araç anahtar sıkıntısı çeken herkese tavsiye ederim. Hayırlı işler hayırlı kazançlar..

2023:09:09 14:55:46
Serhat Batak

Serhat Batak

jeep marka aracımın uzaktan kumandalarını tamir etti ustamız gercekten cok memnun kaldım hakkıyla işini yapan ve gercekten hakkı olan parayı isteyen birisi çekinmeden tavsiye ederim

2023:10:10 16:03:13
ezgi bekarslan

ezgi bekarslan

Kaybettiğimiz yedek anahtarı sorunsuz ve uygun bir ücrette çok kısa sürede hallettiler. Ayrıca güler yüzlü, çalışkan ve dürüst esnaf özlemişiz. Yardımınız için teşekkür ederiz.

2023:08:18 19:10:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–23:30
  • Salı 08:30–23:30
  • Çarşamba 08:30–23:30
  • Perşembe 08:30–23:30
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 13:00–23:30

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı