ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY IL HALK KÜTÜPHANESİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çanakkale ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY IL HALK KÜTÜPHANESİ

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi, Çanakkale şehrinde hizmet veren bir kütüphanedir. 1985 yılında kurulan kütüphane, geniş bir kitap ve dergi koleksiyonuna sahiptir ve okuyuculara geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

1985 yılında açılan Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi, o günden bu yana şehirdeki okuyuculara hizmet vermektedir. Kütüphane, sürekli olarak koleksiyonunu güncellemekte ve okuyucuların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi'ne üyelik ücretsizdir ve kütüphanedeki materyallere erişim ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap ve dergi koleksiyonu
  • Çalışma alanları ve bilgisayarlar
  • Etkinlik ve seminerler
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi, zengin koleksiyonu ve geniş hizmet yelpazesi ile okuyucular için ideal bir ortam sunmaktadır. Kütüphaneyi ziyaret ederek yeni bilgiler öğrenebilir, kitaplarınızı okuyabilir ve etkinliklere katılabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY IL HALK KÜTÜPHANESİ Yorumlar - 1

user259690

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi oldukça geniş bir koleksiyona sahip. Kitapların düzenli bir şekilde sergilendiği, sessiz ve huzurlu bir ortamı var. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak bazen kitapların güncellenmesi gerekiyor. Genel olarak çok keyif aldığım bir kütüphane. Puan : 4

7 Ağustos 2024
Koray Erdivanlı

Koray Erdivanlı

Çanakkale’nin merkezinde bulunan kütüphane 1955 yılında kurulmuş olup 1988 yılından beri bugünkü binasında hizmet vermektedir. Alt kısmında çocuk kütüphanesi de bulunmaktadır.

2023:07:31 12:08:44
september crisis

september crisis

Burasi sehir merkezindeki tek kutuphane ve gece 10'a kadar acik olmasi cok yetersiz. Belki 7/24 acik yapacak gucunuz olmayabilir ama en azindan gece yarisina kadar acik olmali. Ustelik pazar gunler kapali... Ic tasarimi guzel ve masalar genelde temizlenmis oluyor ama tuvaletler gercek pis hicbir zaman tuvalet kagidi oldugunu gormedim. Iceride bir sey yiyip icmemiz yasak bunu anliyorum ancak istedigimizde bir seyler yiyebilecegimiz kafeterya tarzi bir yer de yok ve bir sey yiyip icmek icin soguk havada bahceye cikmak zorunda kaliyoruz. Gorevliler iceride yapilan ses konusunda cok duyarsiz iceriye surekli kucuk cocuklar girip kosmaya basliyor ve gorevliler surekli kendi arasinda sohbet ediyorlar. Internet erisimi cok kotu. Potansiyeli olan bi kutuphane ve bu problemler duzeltilemeyecek seyler degil sadece biraz ilgilenilmeli.

2023:12:20 16:31:53
Baran Kıraç

Baran Kıraç

İç ve dış mekan gayet güzel ve keyifli fakat içeride hat çekmiyor. Kütüphanenin wifi hizmetinden ziyade kendi internetimizi de kullanamıyoruz. Saatlerde de düzenleme gerekli. 22.00 da kapanıyor ve pazar günleri kapalı.

2024:01:05 17:24:08
Swiss ball

Swiss ball

İnanılmaz güzel bir kütüphane. İçeride tuvaletler bulunuyor. Öğrenciyseniz en az bir kere orada ders çalışmanızı tavsiye ederim. Girmek için kart falan gerekmiyor. Sadece kitap almak için kart lazım. Tek sıkıntısı şiddetli bir yağmur olduğunda Çanakkale'de kütüphanenin bahçesi göl oluyir adeta.

2023:12:26 19:10:00
Ebru Yıldırım

Ebru Yıldırım

Kütüphane çok güzel okul öncesi bölümü özellikle. Eskiden cumartesi yarım gün açıktı çocuk bölümü artık 17.30 a kadar. Tek kötü tarafı sınırlı arşiv var çoğu popüler kitaplara ulaşılamıyor.

2024:01:06 13:25:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–22:00
  • Salı 08:30–22:00
  • Çarşamba 08:30–22:00
  • Perşembe 08:30–22:00
  • Cuma 08:30–22:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı