ÇANAKKALE Avukat Buse Gün Amaç

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

ÇANAKKALE Avukat Buse Gün Amaç

ÇANAKKALE Avukat Buse Gün Amaç, Çanakkale şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sunarak adaletin sağlanmasına katkıda bulunmayı amaç edinmiştir.

Tarihçe

ÇANAKKALE Avukat Buse Gün Amaç, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana birçok başarılı dava sonuçlandırmış ve müvekkillerine güvenilir bir hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

ÇANAKKALE Avukat Buse Gün Amaç, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin niteliği ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli avukatlarla çalışma imkanı
  • İhtiyaçlara özel çözümler sunma kabiliyeti
  • Hızlı ve etkili hukuki destek
  • Müvekkillerle güvene dayalı ilişki kurma
ÇANAKKALE Avukat Buse Gün Amaç, müvekkillerine adaletin sağlanması için kararlılıkla çalışmakta ve her dava için en iyi sonucu elde etmeyi hedeflemektedir. Profesyonel yaklaşımı ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir avukatlık bürosudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez ÇANAKKALE Avukat Buse Gün Amaç Yorumlar - 1

user259684

Avukat Buse Gün, Çanakkale'de hizmet veren başarılı bir avukattır. Kendisi işini titizlikle yapan, müvekkillerine karşı saygılı ve dürüst bir avukattır. Hukuk alanındaki bilgisi ve tecrübesi ile müvekkillerine en iyi şekilde yardımcı olmaktadır. Kendisine danışabileceğiniz güvenilir bir avukattır.

7 Ağustos 2024
esin çavdar

esin çavdar

Çok kibar, ilgili ve dava sürecini çok güzel bir şekilde yönetip neticeye ulaştırdığı için Buse hanıma çok teşekkür ediyorum. Davam için birçok avukatla görüştüm ancak beni en güzel şekilde aydınlatan, benimle en çok ilgilenen kişi Buse hanım oldu. Davamı çok kısa bir sürede sonuçlandırdı. Tüm başarısı, ilgisi ve kibarlığıyla tek adresimiz kendisi. Başarılarının devamını diliyorum.

2023:08:16 12:08:46
Mustt17 Ayakkabı Fırsatı

Mustt17 Ayakkabı Fırsatı

Çanakkale'nin genc dinamik basarili avukatlarindan.Bircok konuda iciniz rahat danışma alabilirsiniz.Hukuk sürecimi cok basarili sekilde yürüttü bize sizler gibi avukatlar lazim Avukat Buse Gün Amaç Hanim !

2023:08:16 14:35:53
Cigdem Erdal

Cigdem Erdal

Başarılı ve ilgili bir avukat davamı güzel şekilde sonuçlandırdı tavsiye ederim.Benim hakkımı benden çok koruması ve detaylı bilgi ile bıkmadan usanmadan bütün sorularıma cevap verip rahatlaması en önemlisi. Sonsuz güven ve ilgi için Buse Hanıma cok teşekkür ederim.

2022:12:31 01:47:54
Nurhayat Çakmak

Nurhayat Çakmak

Kariyer hayatının başlangıcında olmasına rağmen yaptığı işte son derece başarılı ve titiz. Bu özverinle gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağını şimdiden görüyorum ve başarılarının devamını diliyorum :)

2022:12:29 18:53:47
Nurdan Gündoğan

Nurdan Gündoğan

İşinde oldukça başarılı ve Her konuda güvenebileceğiniz bir avukat yolunuz hep açık olsun avukat hanım 🙋🏻‍♀️

2022:12:29 18:58:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı