Avukat Yeşim Şimşek Avukatlık Bürosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çanakkale Avukat Yeşim Şimşek Avukatlık Bürosu

Avukat Yeşim Şimşek Avukatlık Bürosu, Çanakkale şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan Yeşim Şimşek, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Avukat Yeşim Şimşek, 2010 yılında kendi avukatlık bürosunu açarak hukuk alanında faaliyetlerine başlamıştır. O günden bu yana birçok müvekkilin hukuki sorunlarına çözüm bulmuş ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmuştur.

Fiyat Politikası

Avukat Yeşim Şimşek, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir. Müvekkillerine bütçelerine uygun çözümler sunmaya özen göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık hizmetleri
  • Dava takibi ve avukatlık hizmetleri
  • Hızlı ve etkili çözümler
  • Deneyimli ve uzman kadro
Avukat Yeşim Şimşek Avukatlık Bürosu, müvekkillerine karşı dürüstlük, şeffaflık ve profesyonellik ilkesiyle hizmet vermektedir. Hukuki sorunlarınızda yanınızda olacak ve adaletin sağlanmasına destek olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Avukat Yeşim Şimşek Avukatlık Bürosu Yorumlar - 1

user259674

Çanakkale Avukat Yeşim Şimşek Avukatlık Bürosu'ndan çok memnun kaldım. Yeşim Hanım işini çok iyi yapıyor, dava sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve destek oldu. Kendisine güvenebileceğiniz bir avukat. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ağustos 2024
Enes Altunkaya

Enes Altunkaya

Beni ipten alan avukattır kendisi. Yeşim Hanımın bilgi ve birikimine hayran olmamak elde değil. İlgili,dakik ve çok anlayışlı birisi.

2023:10:29 19:07:38
Nazli Oztokmak

Nazli Oztokmak

Zor bir dönemimde elimden tuttu hayatımda tanıdığım en merhametli en mütevazı ve işini dürüstlükle vicdanıyla yapan avukatım Yeşim ŞİMŞEK tek geçerim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi Rabbim yolunuzu açık etsin her daim🤲

2023:09:11 15:41:26
Ali Doğan

Ali Doğan

Haklının ve ezilenin yanında dimdik duran ve gücünü kullanan avukatlardan birisi olarak kendisiyle tanıştığımız için çok memnununuz. İlginizden dolayı tşk ederiz Yeşim Hanım

2023:09:11 11:44:39
Elif Duran

Elif Duran

İyi ki Yeşim hanım gibi bir avukatı tanımışım. İşin de çok titiz ve müvekkiliyle çok ilgili. Konuya hakim ve en ufak detayı atlamamak için çok iyi hazırlanıyor. Savunmamı çok profesyonelce yaptı. En önemlisi sizin sorularınıza bıkmadan cevap veriyor. Böylece sizi rahatlatıyor ve kafanıza hiç bir şey takılmıyor. Her şey için teşekkürler Yeşim hanım.

2022:12:18 18:57:41
Hakan Gungor

Hakan Gungor

Gerek işine olan saygısı gerekse çalışkanlığı için takdir ediyorum yeşim hanımı. Her konuda ve her daim danışabildiğim dürüst bir hukuk insanı.

2022:11:06 17:58:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:30–18:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı