Karaca Avukatlık Bürosu, Av. Tülay Ömercioğlu- Av. Ali Tunç Karaoğlu- Av. Tunçer Karaca

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çanakkale Karaca Avukatlık Bürosu

Çanakkale Karaca Avukatlık Bürosu, Av. Tülay Ömercioğlu, Av. Ali Tunç Karaoğlu ve Av. Tunçer Karaca tarafından kurulmuştur. Büro, müvekkillerine geniş bir hukuki hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Avukatlık bürosu, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyim ve birikime sahiptir. Çanakkale'de hukuk alanında öncü bir kuruluş olarak bilinmektedir.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Müvekkillerimizin bütçelerini göz önünde bulundurarak esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli avukat kadrosu
  • Çözüm odaklı yaklaşım
  • İşbirliği ve dürüstlük ilkesi
  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler
Çanakkale Karaca Avukatlık Bürosu, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki hizmetler sunarak, her zaman yanlarında olmayı ve haklarını korumayı amaçlamaktadır. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir danışman arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Karaca Avukatlık Bürosu, Av. Tülay Ömercioğlu- Av. Ali Tunç Karaoğlu- Av. Tunçer Karaca Yorumlar - 1

user259666

Çanakkale Karaca Avukatlık Bürosu, Av. Tülay Ömercioğlu, Av. Ali Tunç Karaoğlu ve Av. Tunçer Karaca'nın hizmetlerinden çok memnun kaldım. Dürüst, işlerinde uzman ve müşteri odaklı bir hizmet sunuyorlar. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ağustos 2024
burcu ulutaş

burcu ulutaş

Ben burda Avukat Tunç bey ile görüştüm. Çok stresli ve zor bir durumdaydım. Kendisi gayet sakin ve olaylara çok iyi yaklaştı. Gerek içinde bulunduğum durumun tespitinde gerekse bir avukat olarak çok iyi açıklamalar yaptı. Aklımda hiç bir soru kalmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Daha önceden de avukatlarla görüşmüştüm ama Tunç bey diğerlerinden açık ara farkla çok önde biridir.

2023:08:29 18:24:28
Emin Ergunay

Emin Ergunay

büro olarak işlerinde profesyoneller. açılmış karışık bir boşanma davam vardı. birkaç avukata danıştıktan sonra danıştığım avukatlar dahi davamı Karaca Avukatlık Bürosunun çözebileceğini söylediler. tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım. sonuna kadar inanılmaz bir ilgi ve azimle davayı istediğimiz gibi sonuçlandırdık. hiç yorulmadan mücadele eden ve davayı kazanmamı sağlayan Karaca Avukatlık Bürosu iyi ki varsın..

2022:08:31 20:42:27
Doğan Taşçı

Doğan Taşçı

Yıllar önce beni ben yapan kazanimlarimin temelini atmamı sağlayan ve 25 senedir tüm resmi işlerimde beni yönlendiren duayen sayin Av. Tuncer Karaca'ya, aile mahkemelerinde beni surundurmeden, yormadan her turlu haklarimi almami saglayan yerelin en dişli avukatı sayın Tülay Ömercioglu'na ve her işi bilen, genç, dinamik geleceğin bir numarası sayın Ali Tunç Karaoglu'na binlerce teşekkürler..allah razı olsun.

2022:08:31 20:12:05
ecem

ecem

Karaca Avukatlık Bürosundan biricik avukatımız sayın Av. Ali Tunç Karaoğlu resmen aile avukatımız oldu sana o kadar teşşekkür ederiz ki haklının yanında olmakla birlikte haklıyı da en doğru ve en güzel şekilde savunduğun için..Doğrunun tek adresisin.

2022:08:31 20:51:36
Dilara Barut

Dilara Barut

Ben istanbulda yaşayan biriyim ama dededen kalan Çanakkale'de olan taşınır taşınmaz gayrimenkuller için benim tüm haklarimi kendi haklari gibi savunup irili ufaklı tüm resmi işlerim de maddiyat gözetmeden sonuçlandıran Karaca Avukatlık Bürosu teşekkürler 🙏🏼

2022:08:31 20:14:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı