Çanakkale Bahar Kuru Temizleme & gelinlik damatlık abiye ceket takım elbise gömlek pantolon ceket kaban vb

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Çanakkale Bahar Kuru Temizleme & Gelinlik

İşletme Hakkında

Çanakkale Bahar Kuru Temizleme & Gelinlik, Çanakkale şehrinde hizmet veren bir kuru temizleme ve gelinlik, damatlık, abiye, ceket, takım elbise, gömlek, pantolon, ceket, kaban gibi giyim ürünleri üzerine özel tasarım ve temizlik hizmetleri sunan bir işletmedir.

Tarihçe

İşletme, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Çanakkale Bahar Kuru Temizleme & Gelinlik, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, hizmet alınan ürünün türüne ve detaylarına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Özel tasarım gelinlik, damatlık ve abiye kıyafetler
  • Kaliteli kuru temizleme hizmeti
  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
Çanakkale Bahar Kuru Temizleme & Gelinlik'i tercih etmeniz için en önemli neden, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine verdiği önemdir. Her zaman müşterilerinin beklentilerini karşılamak ve üzerine çıkmak için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Çanakkale Bahar Kuru Temizleme & gelinlik damatlık abiye ceket takım elbise gömlek pantolon ceket kaban vb Yorumlar - 1

user259532

Çanakkale Bahar Kuru Temizleme gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Gelinlik, damatlık, abiye, ceket, takım elbise, gömlek, pantolon, kaban gibi her türlü kıyafeti titizlikle temizliyorlar. Çamaşırlarım her zaman tertemiz ve düzgün bir şekilde teslim ediliyor. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ağustos 2024
Hasan Dönmez

Hasan Dönmez

Çok hızlı sürede yıllardır cikartilamayan lekesi duran gelinlikler çamur ve küf lekelerini arkadaşımın tavsiyesiyle çıkardılar .Çok temiz ve yardımcı iş yeri sahibi.cok memnun kaldık.

2023:12:09 14:03:23
Samet Berberoğlu

Samet Berberoğlu

Eşimin gelinliği ve takım elbiselerinde çıkmayan lekeleri Zeynep hanım çok özenle hazırlanmış.çok hızlı ve güler yüzlü bir işletme.hijyenik ve doğal yöntemlerle ürünlerimi temizlediler.tavsiye ediyorum.

2023:10:14 13:21:15
OKT

OKT

Verdiğim takım elbise mi gün için de teslim aldım. hiç deforme olmadan ambalajlı ve etiketli temiz hijyenik bir işletme sahibi kibar ve çok anlayışlı teşekkür ediyorum....

2023:07:31 16:37:01
Selin

Selin

çok nazik bir hanımefendi geliboludan geldiğimi söylediğimde o gün içinde yetiştirmeye çalıştı mis gibi de kokuyordu montumdaki çıkmaz sandığım sarı lekeleri de çıkartmıştı tercih edebilirsiniz pişman olmazsınız

2023:12:06 14:29:36
Sevda Kaplan

Sevda Kaplan

Verdiğim gelinliği mi hemen o gün teslim aldım.cok hızlılar, hiç deforme olmadan ilk günkü gibi ambalajlı ve etiketli temiz mis kokularıyla hijyenik bir işletme.sahibi kibar ve çok anlayışlı Zeynep hanıma teşekkür ediyorum....

2023:07:13 14:09:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar 08:00–18:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı