Fay Yamaner Mücevher 17 Burda Avm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çanakkale Fay Yamaner Mücevher 17 Burda Avm

Fay Yamaner Mücevher 17 Burda Avm, Çanakkale şehrinde mücevher ve takı alanında hizmet veren bir işletmedir. Müşterilere kaliteli ve özel tasarım ürünler sunarak, özel günlerde veya günlük kullanımda şıklık ve zarafetlerini tamamlamalarına yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Fay Yamaner Mücevher 17 Burda Avm, uzun yıllara dayanan mücevhercilik tecrübesi ile 2010 yılında Çanakkale'de kurulmuştur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken işletme, kısa sürede bölgede tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

İşletme, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Fiyat politikası, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, rekabetçi ve adil bir şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Özel tasarım mücevher ve takı çeşitleri
  • Kaliteli ve özgün malzemeler kullanımı
  • Uzman ve deneyimli mücevher ustaları
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Fay Yamaner Mücevher 17 Burda Avm, özel günlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık ve özel tasarım mücevherleriyle fark yaratıyor. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Fay Yamaner Mücevher 17 Burda Avm Yorumlar - 1

user259490

Çanakkale Fay Yamaner Mücevher 17 Burda Avm Mücevher Mağazası oldukça şık ve kaliteli ürünlere sahip bir mağaza. Mücevherlerin tasarımları çok özel ve göz alıcı. Ayrıca çalışanların ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ağustos 2024
Mustafa Yavaş

Mustafa Yavaş

Yaklaşık 2.5 yıl önce muhteşem müşteri ilişkileri nedeniyle saat alıp çıktığım bu mağazaya bugün saatin biten pilini değiştirmeye geldim. Hiç bir şey değişmemiş yine aynı nezaket aynı ilgi ve çok şaşırdığım bir uyguama ilk saat pili değişimide ücretsiz.Fay Yamaner eve özellikle Şaban beye teşekkür ederim

2023:12:26 12:22:47
Berna Orhan

Berna Orhan

Kesinlikle profesyonel olmayan bir mağaza ! Daha önce almış olduğum koleksiyon bir ürünün kanca kısmı arızalandı. Kendimiz yaptırırsak 1 haftada teslim ederiz ancak koleksiyon ürün olduğu için firmaya gönderirsek daha iyi olur ama 15 günde gelir diye söylediler. Doldurmuş oldukları forma tarih bile atmamışlar ! Ürünü vereli 3 ay oldu hala teslim edilmedi!! Mağazaya gidiyorum ürünü sormak için ürünün nerede olduğunu ne durumda olduğunu bile söyleyemiyorlar! Kısacası böyle rezalet olmaz bu kadroyla da mümkün değil zaten!

2023:10:10 10:54:57
Naciye Güler

Naciye Güler

Temmuz ayinda aldigim kolyem boynumda surekli ic içe geçip kötü göruntu sağlıyordu. Sikayetimi dile getirdigimde 17 burda icindeki şube calisanlari cok ilgilendi.once tamirat yapildi olmayinca 2 kere fabrikaya gitti.en son iade almaya kadar gitti iş.malinin arkasinda duran musteri memnuniyetini ön planda tutan firmaya ve 17 burda sube müdürü ne yardimci olmak icin ellerinden geleni yapma gayretleri için şube personeline sonsuz tessekkurlerimi iletiyorum

2022:10:28 12:18:05
Busra Heffernan

Busra Heffernan

Yaptığımız alışverişin boyutuna bakmaksızın her zaman güler yüzle ve inanılmaz ilgiyle karşılanıyoruz. Taleplerimizin karşılanmasından, ürünlerimizin tadilatından ve bakımından çok memnunuz. İsim isim bilmiyorum ama her bir çalışan 10 üzerinden 10’luk bir performans sergiliyor diyebilirim. Altın takı ihtiyacımızda ilk tercihimiz Fay Yamaner oluyor. Teşekkür ediyoruz.

2022:07:07 19:01:35
Aliye Tüylüoğlu

Aliye Tüylüoğlu

1.5 ay önce sipariş kolyem hala gelmedi bir daha alışveriş yapacağımı sanmıyorum sürekli arıyorum ama belli bir açıklama asla yok hiç memnun kalmadım sorumlu kişilerin dikkatine hediye bi kolyeydi geç kalındı maduriyetimi dikkate alırsınız umarım başkalarına da bu şekilde yapılmaz

2023:05:15 08:58:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı