Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çanakkale Zen Pırlanta

Çanakkale Zen Pırlanta, müşterilerine yüksek kaliteli pırlanta ve mücevherat ürünleri sunan bir mağazadır. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

1990 yılında Çanakkale'de kurulan Zen Pırlanta, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve özel tasarımlı pırlanta ve mücevherat ürünleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, sektördeki güvenilir ve tercih edilen markalardan biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Çanakkale Zen Pırlanta, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.
  • Fiyatlar, ürünün kalitesine ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli pırlanta ve mücevherat ürünleri
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Özel tasarım seçenekleri
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Çanakkale Zen Pırlanta'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi, uzman kadrosu ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Zen Pırlanta, özel günlerinizde size eşsiz ve unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Zen Pırlanta Yorumlar - 1

user259480

Çanakkale Zen Pırlanta Mücevher Mağazası'nda harika bir alışveriş deneyimi yaşadım. Mağazadaki ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği beni çok etkiledi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

7 Ağustos 2024
Eren Kaya

Eren Kaya

Satış temsilcisi beyfendi bi garipti birdaha uğrayasım gelmedi

2024:01:12 22:33:59
Büşra Edalı

Büşra Edalı

Merhaba,Zen Pırlanta Çanakkale Merkez şubesinde yer alan Sevgili Aslıhan Hanım çok nazik, güleryüzlü ve ilgiliydi. Ürünler hakkında detaylı bilgi vermesi, deneme aşamalarında yardımcı olmasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Yeni yıl adına keyifli bir sohbet içerisinde alışveriş yaptım. Tekrardan görüşmek dileğiyle..

2021:12:27 09:10:38
seda iyibasaran

seda iyibasaran

Zen Pırlanta Çanakkale Merkez şubesindeki alışverişimden sevgili Aslıhan Hanım sayesinde çok memnun kaldım. Kendisi ürünler hakkında bilgi sahibi ve seçim yapmada çok yardımcı oldu. Bir sonraki alışverişte tekrardan tercihim Zen Pırlanta olucaktır. Her şey için teşekkür ederim.

2021:12:29 12:46:51
Atlas Ozan Sezgin

Atlas Ozan Sezgin

Aslıhan hanıma ilgileri dolayısıyla çok minnettarız 🙏

2023:02:01 20:10:39
AlbertBinali

AlbertBinali

Güler yüz, iyi hizmet teşekkürler ...

2021:12:22 08:29:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı