Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çanakkale İda Mücevherat

İda Mücevherat, Çanakkale şehrinde mücevher ve takı sektöründe faaliyet gösteren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan firma, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve özel tasarımlı ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

İda Mücevherat, kurulduğu günden bu yana el işçiliği ile üretilen mücevherler ve takılar ile müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır. Geleneksel ve modern tasarımları bir araya getiren firma, her zevke hitap eden ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • İda Mücevherat, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir.
  • Firma, her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerinin beklentilerini karşılamayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • El işçiliği ile üretilen özel tasarımlar
  • Kaliteli ve değerli taşlar kullanılarak üretilen mücevherler
  • Müşteri memnuniyetine önem veren hizmet anlayışı
İda Mücevherat, özel günlerinizde ya da sevdiklerinize hediye alırken kaliteli ve özel tasarımlı ürünler arayanlar için ideal bir tercihtir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez İda Mücevherat Yorumlar - 1

user259442

Çanakkale İda Mücevherat Mücevher Mağazası oldukça şık ve kaliteli ürünlere sahip bir mağaza. Mücevherlerin tasarımları çok özel ve göz alıcı. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimim çok keyifliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ağustos 2024
aslı çelik

aslı çelik

Alyans değişimi için gittiğimiz İda kuyumculuk; içi dolu alyanslarımızı içi boş alyans olarak değiştirip üstüne fiyat farkı aldılar. Çanakkale için büyük kayıp. Ayaküstü insanları dolandırıyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Verilen alyansın içi dolu olduğu iddia edilip, sonrasındaki ısrarımız karşısında içi boş olduğunun kabul edilmesi ve yeni modellerin böyle olduğu şeklinde savunulması herşeyi anlatmaktadır.

2024:01:03 16:00:49
ishak yeğit

ishak yeğit

Kaliteli urunu kalitesizi ile degistirip, uzerine kisa sure icinde bu durumun yuzlerine vurulmasina ragmen piskinlikle karsilayip kendi urunlerini dahil hurda fiyatina geri alan, esnaflik etiginden uzak davranis sergileyen altin saticisi. Alis ve satista zarar etmek isteyenler tercih edebilir fakat canakkale gibi herkesin birbirini tanidigi bir sehirde bu insanlarin is yapabilmasi buyuk utanc.

2024:01:03 15:53:00
ayşegül y

ayşegül y

Güler yüzlü çalışanları, geniş ürün yelpazesi ve makul fiyatları ile kaliteden ödün vermeyen tek yer diyebilirim. Alışverişimiz sorunsuz tamamlanıp yüzümüz güler şekilde ayrıldık ayrıca evliliğe ilk adım atacağımız bu dönemde verdikleri küçük hediye için de ayrıca teşekkür ederiz. Artık çanakkale de altın için tek adresimiz burası 😊

2022:04:30 10:40:35
Özge Kycklu

Özge Kycklu

Bundan bir ay önce aldığımız 5 Gr kolye için değer kaybetmeden satış yapabileceğimizi söyleyip elindeki malı çıkarmak için ve danışmanlarının da son derece saygısız bi yer olduğu kuyumcu asla tavsiye etmiyorum önce insan kandırmayı bıraksınlar sonra müsteriye olan saygıyı öğrensinler ❗❗❗

2022:08:29 16:29:58
Şüheda KAÇMAZ

Şüheda KAÇMAZ

Geniş ürün yelpazesi, güler yüzlü çalışanları ve oldukça makul fiyatları ile kalitenin, güvenin tek adresi.

2022:03:10 12:30:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı