Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Eski Bina

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Eski Bina

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Eski Bina, şehrin en köklü sağlık kuruluşlarından biridir. 1960'lı yıllarda hizmete açılan bu hastane, yıllar içinde birçok hastaya hizmet vermiş ve önemli sağlık hizmetleri sunmuştur.

Tarihçe

1965 yılında hizmete açılan bu hastane, o günden bu yana sürekli olarak gelişerek ve büyüyerek hizmet vermeye devam etmektedir. Yıllar içinde birçok yenilik ve teknolojik gelişmeyi hastalarına sunan hastane, bölgenin en önemli sağlık kuruluşlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Hastanemiz, her kesime hitap eden uygun fiyat politikası ile hizmet vermektedir. Sağlık hizmetlerinin herkesin erişebileceği bir şekilde sunulması için fiyatlarımızı mümkün olduğunca makul seviyelerde tutmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı tıbbi cihazlar
  • Alanında uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil servis ve poliklinik hizmetleri
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Eski Bina, uzun yıllara dayanan tecrübesi, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile bölgenin tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir. Sağlık sorunlarınızda güvenilir bir şekilde hizmet almak istiyorsanız, sizleri hastanemize bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Eski Bina Yorumlar - 1

user259290

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Eski Bina, tarihi bir yapı olmasına rağmen bakımı ve temizliği konusunda yetersiz kalmaktadır. Hastane içindeki donanım ve ekipmanlar da eski olduğundan hasta konforu açısından sıkıntılar yaşanabilmektedir. Ancak hastane personelinin ilgisi ve hastalara gösterdikleri özen takdire değerdir. Yine de modernizasyon çalışmaları yapılması gerektiğini düşünüyorum.

7 Ağustos 2024
mustafa çokgürbüz

mustafa çokgürbüz

Misafir olarak geldiğimiz çanakkale de hastanenin aciline uğramak durumunda kaldık. Doktora kadar her şey normaldi. Triaj ve hasta kayıt. Doktor odası yol geçen hanı gibi olmuş. Bir hasta tamam ikinci hasta tamam da sırası olmayan hastalara bir dur diyen yok. Doktor Mustafa Çağlar beyin alınan sıraya göre muayene yapması gerekir iken, içeri dalan saygısızları da hemen muayene etmesi de ilginç. Selam ve saygılarımla.

2024:01:13 10:40:18
ömer kurtaran

ömer kurtaran

Devlet hastanesinde çok anılarımız var. Ama artık bina olarak çok eskidi. Bina yikılacak artık, Yan çıkmalar metal direklerle desteklenmiş. Yeni bina çok modern. Devletimiz sağolsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

2021:08:08 13:52:51
Omarabyo

Omarabyo

Ulan Tuvaletleri temizleyin tuvalatleri , rezalet rezalet rezalet, hasta bu tuvaletlerde her mikrobu kapar, tüh sizin hastane yonetininize

2023:06:21 19:27:23
Sercan ERDOĞAN

Sercan ERDOĞAN

E randevu alırken dikkat etmelisiniz. Bazı bölümler halen aktif çalışmakta ve burasını göstermekte. Dış çevre temizliği yetersiz. İçerisi temiz ancak adından da anlaşılacağı üzere eski. Tadilat gerekli.

2021:09:24 07:34:07
AHMET ANIT ŞAHİN

AHMET ANIT ŞAHİN

Başhekimi ilgisi alakası çok kıymetli, çalışanlara teşekkür ediyoruz Güler yüzlü tavırlarından ötürü

2023:05:04 06:49:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–16:30
  • Salı 08:30–16:30
  • Çarşamba 08:30–16:30
  • Perşembe 08:30–16:30
  • Cuma 08:30–16:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı