Kasım Şimşek

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Çanakkale Kasım Şimşek

Çanakkale Kasım Şimşek, şehir merkezinde bulunan bir kuyumcu dükkanıdır. 1985 yılında Kasım Şimşek tarafından kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1985 yılında açılan Çanakkale Kasım Şimşek, o günden bu yana müşterilerine değer veren ve güvenilir bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Çanakkale Kasım Şimşek, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve özel tasarım takılar
  • Uzman ve deneyimli kadrosu
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş ürün yelpazesi
Çanakkale Kasım Şimşek'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sizleri bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Kasım Şimşek Yorumlar - 1

user258225

Çanakkale Kasım Şimşek Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir doktordur. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı davranmasıyla bilinir. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirir ve her zaman hastalarının sağlığına önem verir. Kendisine danışan hastaların memnuniyeti oldukça yüksektir. Kesinlikle güvenilir bir doktordur.

5 Ağustos 2024
Betül Öz

Betül Öz

Başarılı bir hidrosel ameliyatı yaşadık. Kasım Hocamız tecrübeli deneyimli bir doktor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

2023:08:31 06:55:47
Sibel Kaya

Sibel Kaya

2021:10:29 07:52:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı