Çanakkale Psikiyatri – Psikiyatri Uzmanı Dr. Hüsnü Kurtuluş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Çanakkale Psikiyatri - Psikiyatri Uzmanı Dr. Hüsnü Kurtuluş

Çanakkale Psikiyatri, şehirde psikiyatri alanında hizmet veren önde gelen kuruluşlardan biridir. Dr. Hüsnü Kurtuluş liderliğindeki uzman kadrosuyla, ruh sağlığı konusunda bireylere ve ailelere destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Çanakkale Psikiyatri, 2005 yılında Dr. Hüsnü Kurtuluş tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hastaya hizmet vererek şehirdeki psikiyatri alanında güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Çanakkale Psikiyatri, hastalarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir. Fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir psikiyatri ekibi
  • Bireysel ve aile terapileri
  • Modern tedavi yöntemleri
  • Gizlilik ve güvenilirlik
Çanakkale Psikiyatri, ruh sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir ekip tarafından sunulan kaliteli hizmetleriyle tercih edilmelidir. Hastaların ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, sağlıklı bir yaşam için destek olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Çanakkale Psikiyatri – Psikiyatri Uzmanı Dr. Hüsnü Kurtuluş Yorumlar - 1

user258163

Çanakkale Çanakkale Psikiyatri - Psikiyatri Uzmanı Dr. Hüsnü Kurtuluş Doktor, alanında oldukça başarılı ve güvenilir bir uzman. Kendisiyle yaptığım görüşmeler sonucunda sorunlarımı anlamama ve çözüm bulmama yardımcı oldu. Hastalarına karşı empati duygusuyla yaklaşması ve sabırlı olması da beni oldukça etkiledi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Puan : 5

5 Ağustos 2024
Hakan

Hakan

Yaklasik 8 ay gittim ve hayatimda cok buyuk degisikler yapmama cok daha kaliteli bir yasam surmeme sebep oldu bu yolculuk.Artik hayatimin kontrolu benim elimde ve kendimi fazlasiyla mutlu ve guclu hissediyorum.Cok cok tesekkurler her sey icin

2023:12:11 13:09:43
Deniz Uçar

Deniz Uçar

Bulunmaz hoca, doktor korkumu her türlü problemimi cozmemde yardimci oldu olmaya devam ediyor iyi ki burdasiniz

2023:12:01 07:43:21
Meziyet Çetik

Meziyet Çetik

Doktor bey alanında yetkin, deneyimli ve profesyoneldir. Memnun kalmakla birlikte herkese tavsiye ederim. Kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

2023:08:14 09:55:42
Simla Karazeybek

Simla Karazeybek

Hüsnü Bey ile görüşmelerimiz benim için çok işe yaradı. Gerçekten sorunu çözmeye odaklı yaklaşımları var çok anlayışlı, sakin ve bilgili biri. Keşke daha önce karşılaşsaydık.

2023:06:20 11:31:02
Emine Güner Akarsu

Emine Güner Akarsu

Hüsnü beyle gecen sene uçak korkum yenmek için tanıştık ve kısa süre sonra korkumu yendim ve uçağa rahatlıkla binebiliyorum. Bununla birlikte birçok korkularımdan kurtluldum. Daha sonra farklı ihtiyaçlarım oldu ve doğru Hekimi bulmak çok önemli Hüsnü beye gitmek kendim için yaptığım en güzel yatırım teşekkür ediyorum.

2022:12:29 12:09:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–17:00
  • Salı 10:00–17:00
  • Çarşamba 10:00–17:00
  • Perşembe 10:00–17:00
  • Cuma 10:00–17:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı