Uzman Dr. Nilay Ergen

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çanakkale Uzman Dr. Nilay Ergen

Uzman Dr. Nilay Ergen, Çanakkale şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur.

Tarihçe

Uzman Dr. Nilay Ergen, uzun yıllardır Çanakkale'de sağlık sektöründe hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Uzman Dr. Nilay Ergen, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, yapılan hizmete ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş branş yelpazesi
Uzman Dr. Nilay Ergen'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Deneyimli kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla sizlere en iyi sağlık hizmetini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Uzman Dr. Nilay Ergen Yorumlar - 1

user258053

Çanakkale Uzman Dr. Nilay Ergen Doktor çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Tedavi sürecimde bana her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve her zaman yanımda oldu. Kendisine sonsuz güveniyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

5 Ağustos 2024
fulya moral

fulya moral

Yaşam coşkusu ve inanılmaz pozitif enerjisiyle sizi her şeyi başarabileceğinize inandıran bir doktor yaşam koçu. Tedavimde 1hafta tamamlanmadan kendimi çok daha sağlıklı hissettim, insülin direnci ve kilo problemi benim için aşılmaz bir sorun olmaktan çıktı. Kendisine buradan da çok teşekkür ederim.

2020:12:28 15:04:22
Emir E. Bulut

Emir E. Bulut

Yüksek enerjili ve güler yüzlü Nilay hoca 30 kg’ dan fazla kilo vermeme yardımcı oldu. Hem diyet hem spor alanında iyi bir uzman. Herkese tavsiye ediyorum.

2020:12:28 15:08:15
Ezgi Bahadır

Ezgi Bahadır

Doktor Nilay Hanım hem benim hızıma göre ilerliyor hem de her konuda inanılmaz motive ediyor. Zorlanmadan ve moralim bozulmadan kilo verdim. Kendisi muhteşem bir insan. Kesinlikle tavsiye ederim.

2020:12:28 14:52:13
Duygu Sahin

Duygu Sahin

Enerjisi, bilgi birikimi, yeniliklere olan ilgisi ve merakı ile hayatınıza büyük dokunuşları olacağına eminim. Çok iyi insan, çok iyi hekimdir kendisi. Her şey için teşekkürler Nilay Hocam..

2021:01:11 09:27:28
Meral Ermiş

Meral Ermiş

Kendisi sadece bir doktor değil, tanıdığım en pozitif , değerli bir dost.Önerileri ile hem beslenmemize hem de yaşama dair bakışımıza yön veren çok değerli bir insan.Kendine katmış olduğu çok çeşitli bilgi birimiyle Çanakkale halkına da büyük katkı sağlayacağından hiç kuşkum yok. Başarılar dilerim.

2021:01:09 19:59:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba Kapalı
  • Perşembe Kapalı
  • Cuma Kapalı
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı