Op. Dr. Memet Ali KILÇIK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Çanakkale Op. Dr. Memet Ali KILÇIK

Op. Dr. Memet Ali KILÇIK, Çanakkale şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Uzmanlık alanı genel cerrahi olan Op. Dr. Memet Ali KILÇIK, hastalarına modern tıbbi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Memet Ali KILÇIK, uzun yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren deneyimli bir cerrahdır. Çanakkale'de kurduğu kliniği ile bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Op. Dr. Memet Ali KILÇIK, hastalarına uygun fiyatlarla hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan kuruluş, sağlık hizmetlerini erişilebilir kılmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir cerrah tarafından yönetilmektedir.
  • Modern tıbbi ekipmanlar ile donatılmıştır.
  • Hasta odaklı hizmet anlayışına sahiptir.
Op. Dr. Memet Ali KILÇIK'ı tercih etmeniz için en önemli sebep, uzman bir cerrahın yönetiminde modern tıbbi hizmetler almanız ve uygun fiyatlarla sağlık hizmetlerine erişebilmenizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Op. Dr. Memet Ali KILÇIK Yorumlar - 1

user257993

Çanakkale Op. Dr. Memet Ali KILÇIK Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisiyle yaptığım tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ağustos 2024
Beyaz Lale

Beyaz Lale

Hiç düşünmeden randevu alabilirsiniz çevremin de tavsiyesi ile Mehmet Ali beye gittim . Ve İlk defa Google’dan bir doktora yorum yapıyorum bugün kendisine gebeliğim için gitmiştim ayrıntılı ultrasona girdim . Mehmet Ali bey gerçekten aklımızdaki tüm soruları daha siz sormadan güzel bir üslupla cevaplandırıyor çok güzel muayene edip ultrasona bakıyor stresiniz varsa alıyor güzel anılar ediniyorsunuz özellikle cinsiyeti öğrenme anımızda çok güzel de bi hatıramız oldu . Ve muayenesi tertemiz çalışanları da ayrıca kendisi gibi kibar , özellikle de hamilelikte iyi bir doktor çok önemli şimdi ben de bana öneren herkes gibi çevreme Mehmet Ali beyi öneriyorum

2024:01:24 21:14:44
Ahsen Güler

Ahsen Güler

Bebeğimizin detaylı ultrasonu için gittik. Doktor Bey çok ilgili herşeyin nasıl olması gerektiğini ve bizim durumumuzun nasıl olduğu hakkında detaylıca bilgilendirdi. Bebeğimizi de renkli bir şekilde görebildik çok memnun kaldık. İlgi ve alakaları için kendisine çok teşekkür ederiz 🙂

2024:01:12 21:17:53
Burcu Baskın

Burcu Baskın

Tatile gelmiştik şanşa araştırdım gittim doktorumuz çok naif bir insan her aşamayı detaylı detaylı anlattı detaylı ultrasonda . Bide tüm videoları renkli videoları flaş bellek attı bizi çok mutlu etti herkezw tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

2023:07:14 11:46:31
Feyza Kızıltaş

Feyza Kızıltaş

Doktor bey ve sekreterine çok teşekkür ederim öncelikle son dakika aramama rağmen beni kırmayıp detaylı ultrasona aldıkları için. Memet bey işinin ehli gerçekten çok ilgili bir doktor . Bebeğimizin tüm organlarını tek tek açıklayarak ve tüm sorularıma sabırla cevap vererek bizimle ilgilendi. Kliniği çok temiz ve cihazları gerçekten son teknoloji doktorumunda açıklamasıyla bebeğimin bütün organlarını birebir bende gördüm . Memet hocama tekrardan çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Gidecek arkadaşlarımda cidden içiniz çok rahat olsun güvenle tercih edebilirsiniz …

2023:05:30 08:52:18
ZaferisT

ZaferisT

Çanakkale turumuzda kontrol amacıyla araştırıp gittiğimiz mehmet ali bey son derece ilgili bizi ağırladı. Detaylı bir inceleme yaptıktan sonra duymamız gerekenleri değil de olması gerekenleri söyledi. Yaklaşım tarzı biraz farklı olsada bilgisinden ve ilgisinden memnun ayrıldık. Tavsiye ederim.

2023:07:21 08:46:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı