Klinik 17 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Çanakkale Klinik 17 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Çanakkale Klinik 17 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2005 yılında kurulmuş olup, uzman diş hekimleri ve deneyimli personeli ile hizmet vermektedir. Poliklinik, genel diş tedavileri, estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti, pedodonti ve diğer ağız ve diş sağlığı alanlarında hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikamız, her hastamıza kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunmayı hedeflemektedir. Tedavi planları, hastanın ihtiyaçları ve bütçesi göz önünde bulundurularak oluşturulmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Uzman diş hekimleri ve deneyimli personel
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Çanakkale Klinik 17 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Ağız ve diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres olan poliklinik, her hastasına bireysel ve özenli bir yaklaşım sergilemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Klinik 17 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user257987

Çanakkale Klinik 17 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Diş Hekimi ile çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde bana gerekli olan tüm bilgileri detaylı bir şekilde açıkladı ve işini titizlikle yaptı. Hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenik bir ortama sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

4 Ağustos 2024
Mustafa Kemal Boyacıoğlu

Mustafa Kemal Boyacıoğlu

20 lik dişi çekilen bir insan memnuniyet sebebiyle gülümseyebilir mi? evet gülümsedim. çalışanlar girişten itibaren gülümseyerek ve çok iyi şekilde işlerini yapıyorlar, klinik giristen itibaren tertemiz, toz bile yok. Benim 20 liği çeken doktor bey Hacettepe mezunu, yaptigi her hamlenin 2 sn sonraki etkisini net sekilde soyluyor, supriz yok, hersey net. park sorunu yok, randevusuz gitmis bulundum acil oldugu icin, ellerinden geleni yaptilar. Kalem hediye etmek de çok ince bir davranis bence. Tekrar tesekkur eder disle alakali bir sorunu olan herkese rahatlikla tavsiye ederim. Her çalışanın huzurla ve gülümseyerek melek gibi isini yaptigi güzel klinik.

2023:12:27 22:34:54
World Color

World Color

Herşeyin en güzelini düşünülüp gerçekleştirilerek sanki bir klinik değil de yaşam alanı oluşturulmuş. Konum olarak çok nezih bir yerde, girdiğiniz andan itibaren bakımlı ve temiz olduğu her halinden belli. Kullandıkları ilaç ve malzemeler olabilecek en iyi markalardan seçilmiş. Ben ziyarete gitmiştim ama hasta olarak gitmiş olmak isterdim. ❤️❤️❤️ Çanakkalemize böyle güzel bir klinik kazandırıp, hastalarınıza hem candan davranıp hem de bilgi ve tecrübenizden istifade edebildiğimiz için ne kadar teşekkür etsek azdır. İçtenlikle başarılar diliyorum.

2024:01:07 07:35:25
Banu Ayhan

Banu Ayhan

Öncelikle Dt. Metin Bazman ve ekibine çok teşekkür ederim. Sayelerinde diş korkumu yendim. Metin beyin iletişimi, güleryüzü, el hafifliği ve en önemlisi hastanın stresini nasıl yöneteceğini biliyor olması benim için çok önemliydi. Bu konuda en ufak bir güvensizlik hissettirmedi. Metin bey sayesinde süreci en az stres ile geçirdim. Herkese tavsiye ediyorum ve yönlendiriyorum gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz 😊

2023:12:22 12:11:42
Merve Yılmaz

Merve Yılmaz

randevulu/randevusuz her hastaya değerli olduğunu hissettiren diş kliniği. muayene ve röntgenden ücret alınmadı. henüz sadece diş temizliğimi yaptırdım oldukça memnunum tavsiye ederim

2023:09:21 23:43:04
Volkan Perver

Volkan Perver

Çanakkalede tereddütsüz tercih edebileceğiniz bir yer. Doktorları gayet bilgili ve uzmanlar. Klinik gayet hijyenik, çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Otopark alanı mevcut, ulaşımı kolay bir yerde. Muhtemelen implant tedavimi de burda yaptırmaya karar vereceğim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 5 yıldız 👍

2023:08:08 20:34:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı