Uzm.Dr.Funda Kırtay Tütüncüler Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Uzm.Dr.Funda Kırtay Tütüncüler Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp

İşletme: Uzm.Dr.Funda Kırtay Tütüncüler Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp

Tarihçe

Uzm.Dr.Funda Kırtay Tütüncüler Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, Çanakkale şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık merkezidir. Dr. Funda Kırtay Tütüncüler, geleneksel tıp yöntemlerini modern tıp ile birleştirerek hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için uygun fiyatlar sunmaktayız.
  • Hastalarımızın bütçelerini düşünerek esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında uzman doktorlarımız bulunmaktadır.
  • Modern tıp tekniklerini geleneksel yöntemlerle birleştirerek hastalarımıza en iyi tedaviyi sunmaktayız.
  • Hastalarımızın sağlığına ve iyiliğine odaklanarak kişiye özel tedavi planları oluşturuyoruz.
Uzm.Dr.Funda Kırtay Tütüncüler Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp'i tercih etmeniz için sağlık alanında uzman doktorlarımız, uygun fiyat politikamız ve kişiye özel tedavi planlarımız ile size en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Uzm.Dr.Funda Kırtay Tütüncüler Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Yorumlar - 1

user257977

Uzm. Dr. Funda Kırtay Tütüncüler, geleneksel ve tamamlayıcı tıp konusunda uzman bir doktordur. Hastalarına güven veren, sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan bir hekimdir. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde dinleyerek, onların ihtiyaçlarına uygun tedavi yöntemlerini uygular. Kendisine danışan hastaların memnuniyeti oldukça yüksektir. Puan : 5

4 Ağustos 2024
Özlem Kargıcı

Özlem Kargıcı

Funda Hanım a annemin göz tedavisini desteklemek amaçlı ozon tedavisi almak için başvurduk.İşinde uzman olmanin yanında hastalarıyla çok ilgilenen, guleryuzlu bir doktor.Annemdeki farkedilmeyen başka rahatsızlıklar konusunda da doğru yönlendirmeler yaparak tedavisini destekledi.Kendisine çok teşekkür ediyorum.

2023:12:23 09:32:33
Etkin Kahveci

Etkin Kahveci

Yahu bir kişi bir yıldız vermiş geri kalan 56 kişi ona saydırmış durmuş.Çanakkaleye 2 günlüğüne geldik iyi bir kayropraktır varmı diye google den arama yapalım dedik böyle bir şeyle karşılaştık. 1 kişi de doktor hanımın tedavileri ile ilgili yorum yapmamış.Korkudan 3 yıldız vererek konuşmaya başladım.

2023:06:25 23:41:46
Selda Celik

Selda Celik

1 yıldız verip kötü yorum yaparak para koparmaya çalışıyorlarmış. Yeni dolandırıcılık yöntemi imiş. Doktor hanım umarım kısa zamanda kurtulursunuz bu kişilerden bedava emek harcamadan para kazanmak çok çirkin. İnsanların emeklerine saygı gösterin ve kendinize para kazanmak için düzgün bir yol bulun lütfen. Kolay gelsin doktor hanım...

2021:03:04 20:25:46
isinsu terzi

isinsu terzi

Son dönemde artan İnternet dolandırıcılığına kanmayan doktor hanımdan para kopartamayan dolandırıcılar intikam ve şantaj için 1yildizli yorumlar yapsa da, güneş balçıkla sıvanmaz. İşini özveri ve mutlulukla yapan parmakla gösterilecek bir hekimdir kendisi.

2021:03:04 12:33:01
güler aksoy

güler aksoy

Güneş balçıkla sıvanmaz. Funda hanımın nasıl hizmet verdiğini dolandırıcılardan öğrenecek değiliz. Funda hanım lütfen takılmayın bu pisliklere, siz kendinizi kanıtlamış bir doktorsunuz.

2021:03:04 15:17:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–17:00
  • Salı 09:30–17:00
  • Çarşamba 09:30–17:00
  • Perşembe 09:30–17:00
  • Cuma 09:30–17:00
  • Cumartesi 09:30–14:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı