Lodos Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Lodos Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çanakkale

Lodos Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Çanakkale şehrinde hizmet veren modern ve yenilikçi bir diş sağlığı merkezidir. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadromuz, en son teknolojiyi kullanarak hastalarımıza kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Lodos Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2010 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren polikliniğimiz, güler yüzlü personeli ve hasta odaklı yaklaşımıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Polikliniğimiz, her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Tedavi planları ve fiyatlandırmalar konusunda detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • En son teknoloji ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Neden Lodos Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni tercih etmelisiniz? Çünkü biz, hastalarımızın sağlığına ve memnuniyetine önem veriyoruz. Uzman kadromuz, modern ekipmanlarımız ve hasta odaklı yaklaşımımızla size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Lodos Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user257967

Çanakkale Lodos Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Diş Hekimi ile oldukça memnun kaldım. Tedavi sürecimde bana gerekli bilgileri detaylı bir şekilde verdi ve işini titizlikle yaptı. Hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenik bir ortama sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ağustos 2024
Alper doğaner

Alper doğaner

Diş eti hastalığımı uyguladığı tedaviyle çözen Dt. Samet Dursun hocama çok teşekkür ediyorum. Tedavi sonrası hiçbir sorunum kalmadı. Klinik olarakta müthiş gerçekten, kulaktan dolma çok acıverir korkusuyla uzun zamandır ihmal ettiğim dişlerimi hiçbir acı hissettirmeden son derece hijyenik bir ortamda tedavi eden doktoruma çok teşekkür ediyorum.

2023:11:07 17:46:57
Fatma ÖZBAŞ

Fatma ÖZBAŞ

Uzun zamandır çenem de bir ağrı hissediyordum fakat bunun diş sıkmadan kaynaklı olabileceğini düşünmemiştim Samet hocam çok ilgilendi ve sonucunda diş sıkmamdan kaynaklı çözüm olarak botoks önerdi yaptırdım ve gerçekten ağrılarım geçti çok memnun kaldım. Teşekkür ederimm

2023:10:25 10:11:11
Alperen Çınar

Alperen Çınar

Randevusuz gitmeme rağmen çok yardımcı oldular. Şiddetli diş ağrısıyla geldim tek seansta kanal tedavimi yaptı. Bünyamin hoca işletmeci olmasına rağmen bizzat kendi ilgilendi poliklinikleri gayet temiz ve sterildi. Ben çok memnun kaldım.

2023:09:04 13:33:47
sultan demir

sultan demir

Çanakkale de gece açık olan diş kliniği yok resmen. O açığı kapatmak için böyle olması çok iyi olmuş. Sürekli geçiştirdiğim, defalarca diş çekimi diyip gönderildiğim dişimi kurtardılar bu benim için bundan sonra gitmek için kesinlikle bir sebep. Bünyamin hocama çok teşekkür ediyorum

2023:09:19 21:30:58
Rıdvan Korkut

Rıdvan Korkut

Geceleri de hizmet vermesi müthiş ve olağan dışı. Sinan Akçıl konserinden çıkıp beni gece gece diş çekimi için ikna eden Samet hocama selamlar.

2023:10:24 13:35:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–02:00
  • Salı 09:00–02:00
  • Çarşamba 09:00–02:00
  • Perşembe 09:00–02:00
  • Cuma 09:00–02:00
  • Cumartesi 09:00–02:00
  • Pazar 09:00–02:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı