Çocuk Diş Hekimliği Uzmanı Dr Kamil Kahraman & Ortodonti Uzmanı Dr Fatma Betül Kahraman

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Çanakkale Çocuk Diş Hekimliği & Ortodonti Uzmanı

Çanakkale şehrinde hizmet veren Çocuk Diş Hekimliği Uzmanı Dr Kamil Kahraman & Ortodonti Uzmanı Dr Fatma Betül Kahraman, çocukların diş sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. İşletme, çocuklara özel olarak tasarlanmış bir ortamda hizmet vermektedir.

Tarihçe

Dr Kamil Kahraman ve Dr Fatma Betül Kahraman, yıllardır diş hekimliği alanında deneyim sahibi olan uzmanlardır. Çocukların diş sağlığı konusunda farkındalık yaratmak ve onlara en iyi hizmeti sunmak amacıyla bu işletmeyi kurmuşlardır.

Fiyat Politikası

  • İlk muayene ücretsizdir.
  • Diğer hizmetler için uygun fiyatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çocuklara özel tasarlanmış bir klinik ortamı.
  • Deneyimli ve uzman bir ekip.
  • Modern teknoloji ile donatılmış ekipmanlar.
Çocuklarınızın diş sağlığı konusunda güvenilir ve uzman bir hizmet almak istiyorsanız, Çanakkale Çocuk Diş Hekimliği & Ortodonti Uzmanı işletmemizi tercih edebilirsiniz. Uzman ekibimiz ve çocuklara özel tasarlanmış klinik ortamımız ile çocuklarınızın gülücüklerini korumak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Çocuk Diş Hekimliği Uzmanı Dr Kamil Kahraman & Ortodonti Uzmanı Dr Fatma Betül Kahraman Yorumlar - 1

user257887

Çanakkale Çocuk Diş Hekimliği Uzmanı Dr Kamil Kahraman ve Ortodonti Uzmanı Dr Fatma Betül Kahraman gerçekten çok başarılı bir ekip. İkisi de alanlarında uzman, güler yüzlü ve çocukları rahatlatma konusunda çok başarılılar. Tedavi sürecinde her adımı detaylı bir şekilde açıklıyorlar ve her zaman iletişim halinde oluyorlar. Çocuklarımızın diş sağlığı konusunda kendilerine sonsuz güveniyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

4 Ağustos 2024
Nurgul Dinc

Nurgul Dinc

Doktor Kamil Bey'e 4 yaşındaki oglumun kanal tedavisi için gittik.Genel anestezi ile 4 azi dişine kanal tedavisi oldu çelik kron kaplama takıldı. Genel anestezi olayı bizi çok korkuttu öncesinde ama ,doktor bey bütün on yargilamizi yıktı.Biz doktor beye güvendik suan iyi ki de yaptırdık diyoruz .Oglum da bizde yeni dişleriyle mutluyuz.Cocugunuzu gonul rahatligiyla doktor beye emanet edebilirsiniz. Biz çok memnun kaldık, sorunsuz her yemek yediginde dua ediyoruz.Doktor Bey ve ekibine ilgileri ve güven verici tutumları için çok teşekkür ediyoruz.

2023:11:09 15:34:19
Hakan Çınar

Hakan Çınar

Kamil hocam işin ehli donanımlı bir o kadar da güler yüzlü bir hekim.. gerçekten işini düzgün yapıyor.. 8 yaşındaki çocuğumu götürdüm harika işler yaptı çocuk ağlamadı bile gerçekten çocuk diş hekimliğinde profesyonel..elinize emeğinizesağlık tekrar tekrar tşk ederim kamil hocam

2023:10:09 20:16:07
sedef sedef

sedef sedef

Çocuk diş hekimi güya çocukla iletişimi çok çok çok kötü hatta aile ile bile iletişimi çok kötü.Yolum bir daha asla düşmez kendisine çocuğumda resmen travma oluşturdu.

2023:07:26 16:42:19
Barış Aydın

Barış Aydın

Çanakkale de başka çocuk diş doktoru aramanıza gerek yok işinin ehli, güler yüzlü, yardımsever, vicdanının güzelliği yüzüne yansımış diyebilirim.Oğlum 5.5 yaşında 5 dişine kanal tedavisi yaptı 1 dişinin de çekimini yaptı Allah razı olsun keşke bütün doktorlarimiz Kamil Bey kadar anlayışlı içten ve samimi olabilse!!!

2022:11:30 14:36:47
Hilal Demirağ

Hilal Demirağ

2018 in başında Ortodonti tedavime başlayıp 1,5 senede tamamlayan doktorum. Betül hanıma muayene olmadan önce, Çanakkale’de tanınmış birkaç ortodontiste muayene olmuştum. Hepsi çekimsiz tedavi uygulanamayacağını, en az iki - üç sağlam dişimin çekilmesi gerektiğini belirtmişlerdi. Betül hanım tedaviminin çekimsiz yapabileceğini belirtip, 1,5 senelik bir tedavi süreci öngörmüştü. Dediği gibi çekimsiz bir şekilde 1,5 senelik bir süreçte tedavim tamamlandı. Çok memnun kaldım. Ayrıca güler yüzlü ve nazik bir doktor.

2022:02:25 19:54:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–18:00
  • Salı 09:30–18:00
  • Çarşamba 09:30–18:00
  • Perşembe 09:30–18:00
  • Cuma 09:30–18:30
  • Cumartesi 09:30–15:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı