Diş Hekimi Tuğba Alaybeyoğlu Gürbüz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Çanakkale Diş Hekimi Tuğba Alaybeyoğlu Gürbüz

Çanakkale şehrinde hizmet veren Diş Hekimi Tuğba Alaybeyoğlu Gürbüz, genel diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

İşletme, 2010 yılında Dr. Tuğba Alaybeyoğlu Gürbüz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce müşteriye hizmet veren işletme, güvenilir ve kaliteli diş sağlığı hizmetleriyle tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş temizliği: 150 TL
  • Kanal tedavisi: 500 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Özenli ve hasta odaklı hizmet anlayışı
Diş Hekimi Tuğba Alaybeyoğlu Gürbüz'ü tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Sağlıklı ve güzel bir gülüş için güvenilir ellerde olmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Diş Hekimi Tuğba Alaybeyoğlu Gürbüz Yorumlar - 1

user257831

Çanakkale Diş Hekimi Tuğba Alaybeyoğlu Gürbüz oldukça ilgili ve profesyonel bir diş hekimi. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavimden son derece memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ağustos 2024
Tufan Ünal

Tufan Ünal

Tuğba hocaya kızım Zeynep İsra için gittik ,Alllah kendisinden ve ekibinden razı olsun aldıgımız hizmetten çok memnun kaldık dış ile ilgili sorun yaşayan tüm arkadaşlara tereddüt etmeden tavsiye ediyoruz tskkrler.

2023:11:30 10:31:57
İrem Şenel Akdağ

İrem Şenel Akdağ

Bence Çanakkale nin en iyi diş kliniği. Tuğba hanım 3 yirmilik dişimi çekti sıfır ağrı çok kısa sürdü. Fiyatı da diğer kliniklere oranla uygun.

2023:07:09 22:42:46
Gönül Gürel

Gönül Gürel

Canım doktorum, ellerine sağlık, protezinde çok memnunum teşekkürler hiç acı yara olmadı, sevgiler

2023:10:05 11:13:15
eray demir

eray demir

Tam bir yıldır Çanakkale Ağız ve diş sağlığı hastanesindeki kötü tecrübelerim sonucu tavsiye üzerine gittiğim klinikte; hastaneden çene cerrahisi işlemi için bir üç ay sonrasına randevu alabileceğim dişi on dakika içerisinde sorunsuz sıkıntısız alan hocama teşekkürler 🙏 yaklaşımınız, bilgilendirmeleriniz mükemmel ailecek sizdeyiz bundan sonra…

2022:11:02 16:03:58
Sariye Nur UĞUR

Sariye Nur UĞUR

Muayene olduğunuzda anlıyorsunuz neden o kadar çok insanın ilgi gösterdiğini neden randevuların çok yakına alınamadığını. Bir çok diş hekimi deneyimlenmiş biri olarak diyebilirim ki Çağlar hocam hem işinin ehli hem hastalarına karşı anlayışlı ve sabırlı. Dişteki sorun dört dörtlük çözülmeyene kadar vazgeçmiyor. Çok teşekkür ederim. Bir de sağlıkta şiddetin ve vahşiliğim bu kadar arttığı dönemde #doktorumasaygı 💐

2022:07:18 19:17:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı