İlda Butik Vintage

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Çanakkale İlda Butik Vintage

İlda Butik Vintage, Çanakkale şehrinde vintage ve retro tarzı kıyafetlerin satışını yapan bir butiktir. Mağaza, özenle seçilmiş ve restore edilmiş vintage parçaları modern tarzla buluşturarak benzersiz bir koleksiyon sunmaktadır.

Tarihçe

İlda Butik Vintage, 2015 yılında vintage tutkunu genç girişimci Elif tarafından kurulmuştur. Elif'in tutkusu ve özverisi sayesinde mağaza kısa sürede Çanakkale'nin önde gelen vintage butiklerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

İlda Butik Vintage, kaliteli ve özel parçaları uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, ürünün kalitesine ve nadirliğine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Özenle seçilmiş vintage ve retro kıyafetler
  • Modern tarzla buluşturulmuş benzersiz koleksiyon
  • Uygun fiyatlar
  • Genç ve dinamik bir ekip
İlda Butik Vintage, vintage tutkunları için vazgeçilmez bir alışveriş noktasıdır. Kaliteli ve özel parçaları uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez İlda Butik Vintage Yorumlar - 1

user257675

Çanakkale İlda Butik Vintage Giyim Mağazası, harika bir seçkiye sahip. Mağazada bulunan vintage kıyafetler gerçekten çok özel ve kaliteli. Ayrıca mağaza sahibi de çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

4 Ağustos 2024
Emre Korkmaz

Emre Korkmaz

Güzel 2. el ürünlerin olduğu bir butik. Vintage kıyafetleri ve objeleri seviyorsanız kendinize uygun bir şey mutlaka bulursunuz. Fiyatlar da makul seviyede. İç tasarımı da çok beğendim.

2023:09:22 13:20:14
Nur Banu Molla

Nur Banu Molla

Hatun, Çanakkale'deki kardeş kapımdır. İkimiz de eskiciyiz. Ben onu çok severim tamam da... annem hastası! Kış günü, İstanbul'da tutturuyor, Hatun'a gidelim de gidelim... bir de pazarlık eder, kızı bunaltır... çaktırmadan hiç kırmaz annemi. Emekçidir, iyidir Hatun. Dimdik dursun isterim. Yıldızı parlasın. ⚘️

2023:09:20 07:21:24
O D

O D

Güler yüzlü karşılama hoş bir kafeterya nostalji kokusu dolu bir ortam ve bakarken kaybolacağınız bir vintage dükkan... Fiyatlar uygun ayrıca sıfır ve ikinci el her çeşit aklınıza gelmeyecek hediyelik veya kişisel üründe mevcut. Çok beğendik

2020:11:05 15:06:40
Rabia AK

Rabia AK

Konuşurken yüzünüze bile bakmayan size yalancı muamelesi yapan bir sahibi var gününe o gün çalışan kişiye kadar söylememe rağmen beni yalanladı ve üzerime olmayan bir ürünü değiştirmeme izin vermedi ürün bizim değil dedi üstelik poşetinden çıkarıp bakmadı bile.

2022:06:14 15:10:22
GÜLŞAH ÖLÇER

GÜLŞAH ÖLÇER

Nedensiz seviyorum 😁

2020:10:08 16:11:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı