Sancak oto

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çanakkale Sancak Oto

Çanakkale Sancak Oto, Çanakkale şehrinde hizmet veren bir oto galerisidir. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1990 yılında kurulan Çanakkale Sancak Oto, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Sektördeki tecrübesi ve uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve geniş araç yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Çanakkale Sancak Oto, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlar, geniş araç seçenekleri ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir oto galeridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Sancak oto Yorumlar - 1

user257549

Çanakkale Sancak Oto Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde herhangi bir sorun yaşamadık ve işçilikleri oldukça kaliteliydi. Ayrıca fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ağustos 2024
Julien Gr

Julien Gr

kayışı değiştirdiler ve 700km sonra ben arabayı kullanınca o düştü! Fren ve volan aşırı sert oldu, neredeyse dönemedim! Az kaldı ölecektim ya! Abartmıyorum, çok tehlikeliydi. Bu yer güvenilmez! Paramdan keyfinizi çıkarın...

2024:01:07 19:07:21
Bahadır Çevik

Bahadır Çevik

3 yıldır yaptıramadığım motoru 3 günde halletti

2023:09:28 07:00:30
Ozgr Ars

Ozgr Ars

Gayet başarılı ve güler yüzlü çalışan ekibe teşekkürler.

2023:12:07 07:27:15
Robert Lorimer

Robert Lorimer

I found this place by looking on Google maps Street View, and boy, did I strike lucky! They were swift, professional, expert, friendly and economical.Thank you Mustafa!Profesyonel, hızlı ve hesaplı. Çok teşekkürler hepinize!Robert

2023:02:02 16:02:38
Mehmet Gultekinli

Mehmet Gultekinli

Ben hayatımda bu kadar işinin profesyoneli ustaları bir arada görmedim 10 üzerinden 10 herşeyiyle. Adamların halledemediği hiçbir problem yok. Aldıkları her kuruşu sonuna kadar hak ediyorlar 👍

2022:04:09 19:12:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı