Kanlıdere Oto Tamir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Çanakkale Kanlıdere Oto Tamir

Çanakkale Kanlıdere Oto Tamir, 2005 yılında kurulmuş bir oto tamir atölyesidir. Uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosu ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

İşletme, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak sürekli kendini yenileyen bir yapıya sahiptir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Detaylı fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Çanakkale Kanlıdere Oto Tamir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Aracınızın bakımı ve onarımı için güvenilir bir adres arıyorsanız, Çanakkale Kanlıdere Oto Tamir'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Kanlıdere Oto Tamir Yorumlar - 1

user257519

Çanakkale Kanlıdere Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanılıyor ve işçilik oldukça titiz bir şekilde yapılıyor. Ayrıca fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ağustos 2024
Fatih

Fatih

Servis personeli gerçekten yetkili ve etkili. İşçilik süper. Esnaflığın hakkını veriyorlar. Helal olsun. Servis Fiyatı çok uygun

2024:01:02 11:24:27
Caner AYÇİÇEK

Caner AYÇİÇEK

Kanlıdere Opel güleryüz tatlı dil müşteri dostu bir esnaf İlhan ustaya ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

2023:11:15 14:50:07
Mustafa Berkay ŞAHİN

Mustafa Berkay ŞAHİN

İşini iyi yapan, doğru fiyatlandırma veren bir yer. Yapmadan önce arayıp bilgi ve fiyat bilgisi veriyor. Çoğu yer bunu yapmıyor maalesef. Aracınızı güvenle bırakabilirsiniz. Benim aracım Duster dizel

2023:08:08 11:02:20
Halit Imer

Halit Imer

Aracımda şanzıman problemim vardı. Sagolsunlar ellerinde yoğun iş olmasına rağmen şehir disindan geldiğim için problemimi kısa sürede hallettiler. Hayırlı işleriniz olsun.

2023:08:03 08:05:59
Suat Karadag

Suat Karadag

Kaliteli işçilik profesyonel çözümler 👍

2024:01:13 18:55:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı