BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME 1STANBUL AUTO GARAGE ÇANAKKALE

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çanakkale BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME 1STANBUL AUTO GARAGE

1STANBUL AUTO GARAGE, Çanakkale şehrinde bulunan bir otomobil tamir ve bakım merkezidir. Özellikle boyasız göçük düzeltme konusunda uzmanlaşmış bir ekipten oluşmaktadır.

Tarihçe

1STANBUL AUTO GARAGE, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır otomobil sektöründe hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Modern ekipmanlar ve teknolojiler
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım
1STANBUL AUTO GARAGE'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibimiz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile aracınızı güvenle bize emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME 1STANBUL AUTO GARAGE ÇANAKKALE Yorumlar - 1

user257505

Çanakkale Boyasız Göçük Düzeltme hizmetinden çok memnun kaldım. İşlerini titizlikle yapan ve kaliteli bir hizmet sunan İstanbul Auto Garage ekibine teşekkür ederim. Göçüğü düzeltme konusunda gerçekten uzman olduklarını gösterdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Ağustos 2024
Nazif Demir

Nazif Demir

Çanakkale de kaporta ile sorununuz olduğunda gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz işletme. Şahsuvar Usta ve Mesut Usta ya arabanızı emanet edin gerisini düşünmeyin. Ellerinize ve emeğinize sağlık. İyi ki varsınız.

2024:01:21 19:43:49
Sami Altan

Sami Altan

Aracımın sağında solunda bir çok göçük, paslanma ve tamponunda çıkıklık vardı. Gün ve gün uğraşıp fabrikadan çıktığı gibi teslim ettiler. Mükemmel işçilik gerçekten emeğinize sağlık .

2023:07:21 17:04:28
mehtap güneş özden

mehtap güneş özden

Dürüst ve saygılı tavırları, kendi arabalarını yapar gibi davranışları ve en önemlisi mükemmel işçilikleri ile aracımın kapısını ilk alındığı günkü haline getirdiler. Teşekkürler.

2023:12:19 19:45:32
Ferhat Doğan

Ferhat Doğan

Aracımızda zamanla oluşan göçük ve lokal boya işleri için gittik. Sağolsunlar çok ilgilendiler. Daha önce farklı bir şehirde başka bir işletmede kaza sonrası oluşan göçük düzeltme ve boya işleminde, acemiliğimize denk gelip her baktıkça canımızı sıkan ton uyumsuzluğundan ders alıp iyice araştırarak bulduğum ustalar ve birlikte titizlikle çalıştıkları boyacıları ile ton uyumsuzluğunu farketmek imkansız. Artık boya-kaporta işlerinde başka adres aramam.

2023:11:27 17:37:53
S. Ateş

S. Ateş

Aracımın kaputu ve tavanındaki dolu göçüklerinin yanında kapı saçlarında park halindeyken diğer araçlardan inenlerin dikkatsiz kapı açmaları nedeniyle zamanla oluşturdukları göçükleri, ezikleri çok büyük bir özen ve başarıyla giderdi. Şahsuvar ustanın yaptığı iş zanaat değil sanat.

2023:03:01 06:46:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı