ege rot balans far ayarı lastik tamiri jant düzeltme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

EGE ROT BALANS FAR AYARI LASTİK TAMİRİ JANT DÜZELTME

Çanakkale şehrinde bulunan Ege Rot Balans Far Ayarı Lastik Tamiri Jant Düzeltme, araçlarınızın bakımı ve onarımı konusunda uzmanlaşmış bir işletmedir.

Tarihçe

Ege Rot Balans Far Ayarı Lastik Tamiri Jant Düzeltme, 2005 yılında kurulmuş olup, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Lastik tamiri ve jant düzeltme gibi hizmetlerimizde uygun fiyatlar sunmaktayız.
  • Far ayarı ve rot balans gibi işlemlerimizde de rekabetçi fiyatlarla hizmet vermekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli personel
  • Kaliteli ekipman ve teknoloji
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Ege Rot Balans Far Ayarı Lastik Tamiri Jant Düzeltme'yi tercih etmeniz için en önemli neden, araçlarınızın güvenliği ve performansı için en iyi hizmeti sunmamızdır. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman önceliklidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez ege rot balans far ayarı lastik tamiri jant düzeltme Yorumlar - 1

user257387

Çanakkale Ege Rot Balans Far Ayarı Lastik Tamiri Jant Düzeltme Oto Tamir işlerini yaptırmak için tercih ettiğim yer. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmeti ile her zaman memnun kaldım. Lastik tamiri ve jant düzeltme konusunda da oldukça başarılılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ağustos 2024
Mehmet Fevzi SEVİLMİŞ

Mehmet Fevzi SEVİLMİŞ

Sabah erkendi, işletme boş olduğundan bizi hemen aldılar. Süre olarak yapılan işlem için bence azdı. Yeni hirrotayari gerekirse buranın iyi olmadığına karar verebilirim.

2023:08:13 17:31:24
Gallipoli

Gallipoli

rot ayarı için gittiğim zaman içerisi tam bir kaos ortamı 8 9 tane çırak mı usta mı belli olmayan çocuklar var. Oyun oynar gibi iş yapıyorlar 6 kez rot ayarı denediler ve yapamadılar. En sonunda da oldu deyip verdiler başka rotcuya gidip işimi hallettim. Dükkan sahibi kendi durup yapsa çok farklı olabilir herşey ama orası çocuk parkına dönmüş çalışan çocuklar lakayit. bir daha gideceğim ve tasviye edeceğim yer olmayacak.

2023:05:25 11:34:16
emin maral

emin maral

Rot ve balans ayarı yapılmıştı ancak dükkan içerisi tamamen kaos aracın hangi lastiği nereden çıkartıldı nereye takılacak tamamen rastgele… eğer farketmesem balans yapılmadan lastik tekrar araca takılacaktı .. aracımın rot ayarı bozuk değildi sadece kontrol yapıldı ancak yine de ayar yapılmış kadar ücret alındı.Son olarak balans yapılırken jantlarınıza çakılan metal parçalar kullanılmış parçalar çıkma yani diğer müşterilerin araçlarından çıkan metalleri sizin aracınıza takıyorlar ve eskimiş paslı geldi gözüme yani yapılan balans tutmayabilir . Uzun yola gideceğim dolayısıyla çanakkaleden geçerken yaptırmak istedim fakat Bursa’ya döndüğümde işi profesyonellerine bırakacağım herşeyden önce ailemle birlikte bindiğim aracımın güvenliğini riske atmamak gerek .Sonuç olarak puanına aldanıp gittim ancak tavsiye etmiyorum diğer yüksek puanlı dükkanlar da var ancak umarım o dükkanlarda aynı problem yoktur. Herkese iyi yolculuklar

2023:04:11 07:13:28
Eren Ergıl

Eren Ergıl

Aracımı tamı tamına 5 dükkana götürdüm rot ayarı tutmuyordu Ege rot balans lastik tamiri tam o anda imdadıma yetişti 5 dükkanın yapamadığını yaptılar uzman kadrosuyla tam tavsiyemdir çok centilmen ve çok disiplinli çalışıyorlar gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

2023:05:25 14:34:00
Ergin Or

Ergin Or

Gençler ama hizmet aldığımız durumdan memnun kaldık

2023:11:10 10:20:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı