TARCANLAR ÇANAKKALE OTO EKSPERTİZ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çanakkale TARCANLAR ÇANAKKALE OTO EKSPERTİZ

TARCANLAR ÇANAKKALE OTO EKSPERTİZ, Çanakkale şehrinde araçlarınızın detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir oto ekspertiz firmasıdır. Müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

2005 yılında kurulan TARCANLAR ÇANAKKALE OTO EKSPERTİZ, uzun yıllara dayanan deneyimi ile sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Araç tipine göre değişen uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilere avantajlar sunulmaktadır

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman ekspertiz personeli
  • Detaylı raporlama ve analiz hizmeti
  • Modern ekipman ve teknoloji kullanımı
TARCANLAR ÇANAKKALE OTO EKSPERTİZ, araç sahiplerine güvenilir ve detaylı bir ekspertiz hizmeti sunarak onların güvenliğini ve memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir oto ekspertiz firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez TARCANLAR ÇANAKKALE OTO EKSPERTİZ Yorumlar - 1

user257375

Çanakkale Tarcanlar Çanakkale Oto Ekspertiz'e aracımı götürdüm ve oldukça memnun kaldım. Personel ilgili ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Aracımın detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması beni çok memnun etti. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ağustos 2024
Uğur ESMEYAR

Uğur ESMEYAR

Merhaba tarcanlar ailesi öncelikle uzun zamandan beri youtube takipçinizim daha önce deneyimleme şansım olmadı ama çok istiyordum izlediğim vidyolar gerçekten kaliteli iş ve işçilik yaptığı işi bilen personel ve güvenilirlik ve samimiyet. arkadaşlar full paket seçimi yaptık takipçi indirimi de aldık. araç kontrollerine personel bilgilendirme yapıyor değişmiş, kırık çatlak, çekme düzeltme vs. işlemler sırası ile muntazm bir şekilde yapılıyor dayno testi için izin aılndı yapalım mı diye biz yaptırdık bazıları gerek görmüyormuş olsun tüm kontoller tamamlandıktan sonra en son test sürüşü yapıldı ve tamamlandı. Sonraki süreç evraklarla birlikta araç durumu tarafımıza sunuldu yağ bakımı ve turbo bakımı tavsiye edildi tabi bu süreç biraz vakit alıyor ama detaylı bir inceleme istiyorsanız bu gerkli ben süreçten memnun kaldım araç ta da satıcının söylediğinden başka birşey çıkmadı ve keyifli bir deneyim oldu benim için. sizde aracınızı veyahut satın almak istediğiniz bir aracın detaylı ve güvenilir yapılmasına özen gösteriyorsanız tarcanlar bu işin üst noktası...

2023:10:29 12:45:07
Muhittin ORAK

Muhittin ORAK

Gerçekten işinde çok iyiler. Edirne Keşan dan araç almak için Çanakkale ye geldik çok memnun kaldık. Kafanızdaki bütün sorulara cevap bulduğumuz bir yer. Bilgili ve ilgililer.

2024:01:16 08:18:19
ozgurk

ozgurk

Araç alım-satım için ekspertiz yaptırdık, işlerinde uzmanlar mekanları da çok güzel ve modern çay kahve içerken arabanızı ayrı bir bölümden izleyebiliyorsunuz, çalışanlar da çok kibar ve işlerini hakkı ile yapıyorlar, Fatih Bey e de güleryüzle verdiği hizmetten ve detaylı anlatımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

2024:01:19 16:45:34
alper çam

alper çam

KUGA aracima yaptirdigim expertizden cok memnun kaldim , Fatih bey ve Olcay bey.e ilgileri ve samimiyetleri icin cok teşekkür ederim , genc yaslarina ragmen bu kadar bilgili olmalari takdiri hakediyor , en ince ayrintisina kadar herseyi anlattılar,

2024:01:16 08:43:03
Fatih S

Fatih S

Gerçekten işinde çok iyiler kütahyadan araç almak için çanakkale ye geldik çok memnun kaldık Çanakkale halkı öyle bi ekspertize sahip olduğu için çok şanslı umarım kütahyadada TARCANLAR şubelerini görürüz

2023:10:21 19:42:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar 08:30–19:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı