Otopratik Lafy (Çanakkale)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Otopratik Lafy Çanakkale

Otopratik Lafy, Çanakkale şehrinde bulunan bir oto tamir ve bakım merkezidir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Otopratik Lafy, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürmektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla araçların bakım ve onarımlarını titizlikle gerçekleştirmektedir.

Fiyat Politikası

Otopratik Lafy, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatlandırılması, yapılan işin detaylarına ve aracın marka/modeline göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Otopratik Lafy, araçlarınızın bakım ve onarımlarını güvenle yaptırabileceğiniz bir oto tamir merkezidir. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Otopratik Lafy (Çanakkale) Yorumlar - 1

user257297

Çanakkale Otopratik Lafy, aracımın bakımını yaptırdığım yerlerden biri. Çalışanları işlerini titizlikle yapıyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ağustos 2024
Ceren Karasu

Ceren Karasu

Çok güler yüzlü, çok yardımcı ve saygılı insanlar. 4 tekerimizi oldukça uygun fiyata değiştirdik. Erdinç bey her konuda çok yardımcı oldu. İçtenlikle teşekkür ederim, bundan sonra mutlaka tercih edeceğim bir yer oldu 😊

2023:08:28 18:29:25
Caglar Bingol

Caglar Bingol

Hızlı ve kaliteli hizmet veriyor.Hacı bey son derece ilgili ve işini layığıyla yapan biri. Teşekkürler.

2023:11:07 07:59:42
Erkan Kaya

Erkan Kaya

Kurumsal bir firma ve çalışanlar güleryüzlü, aracıma 4 lastik değişimi için oldukça güzel bir kampanya/fiyat teklifi aldım. "Akaryakıt hediyesi, rot-balans, sigorta, cam suyu ve klima fresh vb gibi" Ürün ve hizmetlerinin arkasında duran bir işletme. Teşekkürler...

2023:06:10 06:58:28
İsmail Unal

İsmail Unal

Yağ değişimini bile beceremiyorlar. Mazot filtresini degistiriken muşuru kırmışlar söylemiyorlar. Yolda kaldım. Daha sonra gittim hatalarını kabul ettiler değiştirdiler ancak ariza yi silemediler. Aynı hatadan dolayı 5 defa gittim yapamadılar. Arac hala hata veriyor ama artık gitmem nasıl olsa yapamıyorlar. Bi tane bile kalifiye ustaları yok. Calisanlar çok soğuk ilgilenen yok. Hicmi hiç Beğenmedim. Şiddetle tavsiye etmiyorum.

2021:09:16 17:13:41
Alaattin YILMAZ

Alaattin YILMAZ

Çanakkale kurumsal bir servis olarak hizmet verme konusunda biz araç sahiplerine seçenek sundukları için kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Yıllardır gönül rahatlığıyla aracımın periyodik bakımlarını Çanakkale Küçük Sitesi yanında hizmet veren Otopratik Lafy Çanakkale şubesinde yaptırıyorum. Oldukça memnunum. Periyodik bakım harici kışlık lastik değişimi ve birçok ekstra hizmetten de istifade ediyorum bir müşteri olarak, fiyat konusunda ise piyasaya göre uygun birçok kampanyalari oluyor. İlgili alakalı, güler yüzlü yaklaşımları ve. işin ehli hizmetlerinden dolayı Otopratik Lafy Çanakkale şubesi çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm araç kullanıcılarına gönül rahatlığıyla Otopratik Lafy Çanakkale şubesini tavsiye ediyorum. Teşekkürler İlgili alakalı, güler yüzlü ve işin ehli hizmetiyle hizmet veren Otopratik Lafy Çanakkale Şubesi Çalışanları.

2023:11:28 17:25:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı