Car Life Boyasız Göçük Onarım Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çanakkale Car Life Boyasız Göçük Onarım Merkezi

Car Life Boyasız Göçük Onarım Merkezi, Çanakkale şehrinde araçlarınızın göçüklerini boyasız bir şekilde onaran bir işletmedir. 10 yıldan fazla deneyime sahip olan uzman ekibimiz, aracınızın orijinal boyasını koruyarak hızlı ve kaliteli bir şekilde göçükleri düzeltebilir.

Tarihçe

Car Life Boyasız Göçük Onarım Merkezi, 2010 yılında Çanakkale'de faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana binlerce müşteriye hizmet veren işletmemiz, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Her aracın göçüğü farklı olduğu için fiyatlarımız araçların durumuna göre değişmektedir.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz için uygun fiyatlar sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Orijinal boya koruma garantisi
  • Hızlı ve kaliteli hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım
Car Life Boyasız Göçük Onarım Merkezi'ni tercih etmeniz için aracınızın orijinal boyasını koruyarak göçükleri düzelten uzman ekibimiz, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile size en iyi hizmeti sunmaya hazırız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Car Life Boyasız Göçük Onarım Merkezi Yorumlar - 1

user257293

Çanakkale Car Life Boyasız Göçük Onarım Merkezi Oto Tamir hizmetinden çok memnun kaldım. Göçüğü çok başarılı bir şekilde düzelttiler ve aracımı ilk günkü gibi teslim ettiler. Çalışanlar çok ilgili ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ağustos 2024
Tarkan Aldemir

Tarkan Aldemir

CAR LİFE ve ÖMÜR usta Çanakkale için bulunmaz bir şanstır. İşinde bu kadar usta ve profesyonel nir ekip aynı zamanda güleryüzlü ve samimi bir ortam hiç düşünmeden arabanızı gönül rahatlığıyla bırakıp yenilenmiş ve değer kaybetmemiş olarak alabilirsiniz.

2023:11:16 13:02:46
M T

M T

Tertemiz ve misafirperver bir yer. Ömür usta ve Atilla bey anlayışlı ve uyumlu. Benim gibi çok zor bir müşteriyi de memnun ettiler. En önemlisi işin ehli bir yer, mucizeye yakın güzellikte iş yaptılar. Teşekkür ederim…

2021:10:04 16:32:24
Salih Bora Mutlu

Salih Bora Mutlu

Çok itinalı çalışıyorlar, yaptıkları işten çok memnun kadım

2023:12:15 17:25:54
uğur elbasan

uğur elbasan

Yorumlara bakarak gittimişletme işinin ehli asla pişman olmaz sınız , hasarın yerini bile bulamazsınız ter temiz iş yeri çalışanlar güler yüzlü candan insanlar, pişman olmazsınız

2023:07:05 17:13:58
Göksel Koyuncu

Göksel Koyuncu

Tecrübeli usta temiz işçilik arıyorsan ömür ustaya gideceksin

2023:09:20 17:00:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı