Maşa Port

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Çanakkale Maşa Port

Çanakkale şehrinde bulunan Maşa Port, denizcilik sektöründe faaliyet gösteren bir liman işletmesidir. 1998 yılında kurulan Maşa Port, gemi yanaşma, yükleme-boşaltma, depolama ve lojistik hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Maşa Port, denizcilik sektöründeki ihtiyaçları karşılamak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde teknolojik altyapısını güçlendiren ve hizmet kalitesini arttıran Maşa Port, bölgenin önde gelen limanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Rekabetçi fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Modern ve güvenli altyapı
  • Uzman ve deneyimli personel
  • Hızlı ve verimli hizmet
Maşa Port, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır. Güvenilir ve profesyonel yaklaşımıyla tercih edilen bir liman işletmesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Maşa Port Yorumlar - 1

user256771

Çanakkale Maşa Port Bar, harika bir atmosfere sahip ve lezzetli içecekler sunuyor. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Özellikle deniz manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ağustos 2024
Batuhan Gözütok

Batuhan Gözütok

Yemekleri başarılı ve büyük porsiyonlu nargilenin fiyatı makul tadı ise güzel mekanın içerisi belki size bir miktar dar gelebilir onun dışında her şey harika

2023:12:12 08:09:26
Seymen Can

Seymen Can

Çanakkale'de nargile içilebilecek en güzel yer. boğaz manzaralı çok güzel bir konuma sahip.servis personelleri güler yüzlü hizmet çok iyi

2023:12:12 16:58:48
Neciphan Atsız

Neciphan Atsız

Çanakkale de nargile için en güzel yapan yerlerin başında geliyor. Personel gayet güler yüzlü hizmet gayet yerinde bunun dışında yemek hizmetini deneme fırsatım olmadı ama fena olmadığını düşünüyorum. Kızlı erkekli gelinebilecek yerlerden biri aynı zamanda da. Bunların dışında dışarı açılan bir balkona sahip kış aylarında Çanakkale rüzgarı sebebi ile çok tercih edilmesede yazın oldukça güzel oluyor.

2022:10:19 18:24:41
Beyza Doğaç

Beyza Doğaç

Guzel bir mekan. Ürünler iyi. Nargile sevenler için özellikle tercih edilebilir bir yer. Manzarası ve koltukları muhteşem

2023:09:28 14:07:53
Nurgül Eker

Nurgül Eker

Daha önce eşim Çanakkale seyehatinde keşfetmişti ve bana söz vermişti gideceğimize. O lezzetlimi lezzetli maşaport burgeri, bol baharatlı patates ve müthiş gül nane limon karışımlı Nargilesi harikalar harikasıydı..işletme en ufak ayrıntıya müthiş iltimamli istediğin marka biranın bardagi ile servis, yemek yiyene dikkat eden Nargile uzmanı emekleriniz çok kıymetli.işini severek yapanlara ihtiyaç çok bu ülkede.iyi ki varsınız başarılarınızın devamı bol olsun...

2023:07:22 13:18:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–01:00
  • Salı 11:00–01:00
  • Çarşamba 11:00–01:00
  • Perşembe 11:00–01:00
  • Cuma 11:00–01:00
  • Cumartesi 11:00–01:00
  • Pazar 11:00–01:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı