Akava Lounge Food & Drink

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çanakkale Akava Lounge Food & Drink

Çanakkale şehrinde bulunan Akava Lounge Food & Drink, lezzetli yemekleri ve eğlenceli atmosferi ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Akava Lounge Food & Drink, 2015 yılında açılmış olup, o günden beri kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Akava Lounge Food & Drink, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta ve her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Kokteyl ve içecek çeşitliliği
  • Uzman şefler tarafından hazırlanan lezzetli yemekler
Akava Lounge Food & Drink'i tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli yemekleri hem de eğlenceli atmosferi ile unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatları ile herkesin bütçesine uygun seçenekler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Akava Lounge Food & Drink Yorumlar - 1

user256709

Çanakkale Akava Lounge Food & Drink Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Yemekleri lezzetli ve çeşitli içecek seçenekleri mevcut. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ağustos 2024
Talha Yürür

Talha Yürür

Bugün eşimle akşam yemeği yemek amaçlı ilk kez gittiğimiz mekanda ben Trüf Mayo Burger seçtim ve eşim de Akavalı Sinitzel seçti. Soslarının dereotu detayları ve sakinliği gayet güzeldi. Burger için yorum yapmam gerekirse ekmeği gayet taze ve burger köftesi, hindi sosisi, karamelize soğanı gibi detayları oldukça keyifliydi. İçecek olarak bir adet Belfast aldık. İki kişi pek memnun ayrıldığımız mekanda 505₺ ödedik. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

2023:10:11 20:55:44
Arif Altu

Arif Altu

Hoş bir havası var. Mekan temiz. Personel Güleryüzlü. Menüsü zengin, fiyatları piyasa şartlarına göre uygun. Mutlaka gidin derim.

2023:11:02 21:14:07
Emre Akbulut

Emre Akbulut

Çalışanları ilgili ve güler yüzlü. Yemekleri lezzetli. Kahvaltı, yemek ve alkollu / alkolsuz içecek servisleri var. Merkezde olduğu için ayaküstü girip birseyler yiyip içebildiğim aynı zamanda arkadaşlarımla buluşmalar yapabildiğim kaliteli bir mekan. Tavsiye edilir.

2023:10:20 15:18:27
Furkan Bozbıyık

Furkan Bozbıyık

Biz 2 tane hamburger 1 tane de chicken tavuk burger (denemek için) söyledik . Checken tavuk burger pek damak lezzetimize uymadı ama burgerleri efsane güzeldi. Kaliteli bir işletme olduğu dışardan bile belli oluyor. Dükkanin dekoru ve ambiyansı çok hoşuma gitti. Bana tek absürt gelen İçki fiyatları 35-40 TL iken ayranın 25 TL olması. Su bile 15 TL yani içecek fiyatları çok pahalı. 3 tane burger 2 tane ayran 327 TL tuttu. Ama çanakkaleye geldiğini et burger yemek için kesinlikle buraya gelebilirsiniz. Hijyenik ve güler yüzlü çalışan kadrosu ile hizmetleri güzel. Tavsiye ediyorum

2022:11:19 14:18:20
MotoTraveller Couple

MotoTraveller Couple

Çanakkale’de her öğünün lezzetli olduğu nadir mekanlardan. İçerisinin dizaynı gayet hoş, içerisi çok geniş ve masaların birbirine uzaklığı yeterli. Kahvaltıda açık avokadolu tostu denemenizi öneririm gerçekten çok başarılıydı ancak kahvaltısının porsiyonları biraz küçük, normalde az yememize rağmen bize yetersiz geldi, buna dikkat edilirse seviniriz. Kokteylleri gerçekten çok başarılı, alkolü dengeli baştan savma bir içeçek gelmiyor önünüze. Bira tabağı diye adlandıranileceğimiz tabak çok lezzetli. Genellikle bira tabaklarında sosis, sucuk dışında bir şeyler bulunmaz ancak burada peynir çubuğu vb. içeriklerin de yer alması çok ince bir davranış çünkü vejetaryen olduğum için bira tabaklarında patates dışındakiler genellikle kalıyor.

2023:01:14 09:12:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–02:00
  • Salı 08:00–02:00
  • Çarşamba 08:00–02:00
  • Perşembe 08:00–02:00
  • Cuma 08:00–02:00
  • Cumartesi 08:00–02:00
  • Pazar 08:00–02:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı